Yeme & İçme Kahvaltım nasıl? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Saollll arkadaşlarrrr gelin beraber olsun acı biber yeriz Kahvaltım nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. rafadan yumurta ve domates birlikde kokar :)ayrica yumirtalari kim soyduysa o birdaha yumurta soymadin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben soydum bu iyi soyulmuş hali Yorumla nomorebets35 +1 yıl :))) Yorumla
Câffuné Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl yeşil olan şey ne bilemedim :D biberde yenmez yani kahvaltıda :D acıyı severim ama kkahvaltıda eyemem 0 0 Yorumla
Patatesim27 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Ellerine sağlık afiyet olsun bende ekmeğe yağ ve peynir sürdüm çayla birlikte yedim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sanada afiyet olsun Yorumla Patatesim27 +1 yıl 🌹 Yorumla
Ebru__yalnız Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Kaç kilo verdin birde diyetinin adı ne😄 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Spor yaptım anca bu kadar yiyebildim adı yok diyetin ahsahha Ebru__yalnız +1 yıl 👌😄😄
_Delikanli_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Midem çürük benim, yumurtadaki biber bile midemin yanmasına yetti. 0 0 Yorumla
Elissa__ Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 83% +1 yıl Yumurtaları ben yiyebilir miyim 🤤 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Midemde artık geç kaldın Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kahvaltı da turşu mu çok uzak bana 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben çok severim Yorumla Gökay90 +1 yıl Damak zevki bir şey diyemem sana afiyetler olsun :D Yorumla
zevklipanda Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 50% +1 yıl Bu saatte kahvaltı iyiymiş 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla zevklipanda +1 yıl Gece uzunmuş anlaşılan Yorumla
Dramatikikcılar Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 90% +1 yıl Bakarken midem yandı. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ahahahah kız bunda ne var Yorumla Dramatikikcılar +1 yıl Daha ne olsun doldurmuşsun biberiReflü var bende 😊 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Diyette oldugun aşikar. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kahvaltıda ne yiyeyim kız başka Yorumla AltınYaprakS +1 yıl Miktar az geldi gözüme. Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kilo verdirir bu kahvaltı 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ciddi mi şaka mı söylüyorsun Yorumla TayyarRA +1 yıl Niye şaka söyleyim? Yorumla Soran +1 yıl Öyle gibi geldi Yorumla TayyarRA +1 yıl Yoo ciddiyim Yorumla
civicdriver Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Afiyet olsun acı seviyoruz sanırım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet çok Yorumla civicdriver +1 yıl ☺️ Yorumla
Sfennks Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl turşu her zaman iştah açar 🤤🤤 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evett 😍 Yorumla Sfennks +1 yıl kahvaltıda mideyi yakabilir ama biber turşusu çok kaçırmamak lazım 👽 Yorumla
OttomanHistory Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Bibere yumurtayı az koymuşsun biraz daha koy 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Az koyunca tadı gelmiyo Yorumla
1dilhun Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 92% +1 yıl Güzel👍 canım çekti. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hahah ilk defa benim gibi birisi Yorumla
memmetai Takip Et Yoda Yaş: 125 , eic 99% +1 yıl Sıradan 0 2 Yorumla Soran +1 yıl He öyle Yorumla memmetai +1 yıl Pekâlâ Yorumla
Exploit34077 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Sabah sabah cinbiberi midene zarar vermesin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Benim mide alışık Yorumla Soran +1 yıl Akşam oldu hem ahahah Yorumla Exploit34077 +1 yıl Benim dayımda her sabah cin biberi bahce domatesi ve bahcelerde büyüyen küçük yemyeşil bir biber var zehir gibi acı ondan yerdi hep Yorumla
wonderkittenisback Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Afiyet olsun 👍👍 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tenk yu Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Harika 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,2b cevap paylaştı. Güzel 0 0 Yorumla
DryCornStalk Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Harika afiyet olsun 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Saol gel beraber olsun Yorumla DryCornStalk +1 yıl Ben en sevdiğim yemek olan mantıya hazırlıyorum bugün kendimi :d Yorumla Soran +1 yıl Çok mu seviyorsun ben sevemiyorum mantıyı ahaha Yorumla DryCornStalk +1 yıl En sevdiğim ev yemeyi yani seviyorum baya sen ne seviyorsun Yorumla Soran +1 yıl Lahana sarması Yorumla DryCornStalk +1 yıl Bende onu hiç sevmiyorum zevklerimiz baya farklı :) Yorumla Soran +1 yıl Hahahha aynen Yorumla DryCornStalk +1 yıl Peki niye bu saatte kahvaltı ediyorsun :d Yorumla Soran +1 yıl Sabah sporu için Yorumla DryCornStalk +1 yıl Hı kolay gelsin Yorumla
VisneeVodka Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Mütevazi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Fazlasına gerek yok Yorumla
Eʂɱҽɾ_şҽყƚαɳ Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Iğrenç ya 😬 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nimete iğrenç denmez Yorumla
esmerkhan Takip Et Bilge Yaş: 28 +1 yıl Diyet 😂😂 0 7 Yorumla esmerkhan +1 yıl Afiyet olsun Yorumla Soran +1 yıl Yaa yaa ne demezsin Yorumla esmerkhan +1 yıl Kaç kilosun 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl 55 Yorumla esmerkhan +1 yıl Diyet neden yapıyorsun kilon az Yorumla Soran +1 yıl Diyet değil normal kahvaltım Yorumla esmerkhan +1 yıl tamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
rafadan yumurta ve domates birlikde kokar :)
ayrica yumirtalari kim soyduysa o birdaha yumurta soymadin
Ben soydum bu iyi soyulmuş hali
:)))
yeşil olan şey ne bilemedim :D biberde yenmez yani kahvaltıda :D acıyı severim ama kkahvaltıda eyemem
Ellerine sağlık afiyet olsun bende ekmeğe yağ ve peynir sürdüm çayla birlikte yedim
Sanada afiyet olsun
🌹
Kaç kilo verdin birde diyetinin adı ne😄
Spor yaptım anca bu kadar yiyebildim adı yok diyetin ahsahha
👌😄😄
Midem çürük benim, yumurtadaki biber bile midemin yanmasına yetti.
Yumurtaları ben yiyebilir miyim 🤤
Midemde artık geç kaldın
Kahvaltı da turşu mu çok uzak bana
Ben çok severim
Damak zevki bir şey diyemem sana afiyetler olsun :D
Bu saatte kahvaltı iyiymiş
Aynen
Gece uzunmuş anlaşılan
Bakarken midem yandı.
Ahahahah kız bunda ne var
Daha ne olsun doldurmuşsun biberi
Reflü var bende 😊
Tarzım değil ama eline sağlık.
Vlala güzel canım çekti
Bununla kedim anca doyar be :D
Kahvaltı için fazla acı ama sağlıklı
Diyette oldugun aşikar.
Kahvaltıda ne yiyeyim kız başka
Miktar az geldi gözüme.
Kilo verdirir bu kahvaltı
Ciddi mi şaka mı söylüyorsun
Niye şaka söyleyim?
Öyle gibi geldi
Yoo ciddiyim
Afiyet olsun acı seviyoruz sanırım
Evet çok
☺️
Güzel ve sağlıklı
Harikaa
turşu her zaman iştah açar 🤤🤤
Evett 😍
kahvaltıda mideyi yakabilir ama biber turşusu çok kaçırmamak lazım 👽
Afiyet olsun 😊
Bibere yumurtayı az koymuşsun biraz daha koy
Az koyunca tadı gelmiyo
Güzel👍 canım çekti.
Hahah ilk defa benim gibi birisi
Sıradan
He öyle
Pekâlâ
Sabah sabah cinbiberi midene zarar vermesin
Benim mide alışık
Akşam oldu hem ahahah
Benim dayımda her sabah cin biberi bahce domatesi ve bahcelerde büyüyen küçük yemyeşil bir biber var zehir gibi acı ondan yerdi hep
Afiyet olsun 👍👍
Tenk yu
Harika
Güzel
Güzel tam diyet 👍
Afiyet olsn
Yuuuuhhhhhhh
Harika afiyet olsun
Saol gel beraber olsun
Ben en sevdiğim yemek olan mantıya hazırlıyorum bugün kendimi :d
Çok mu seviyorsun ben sevemiyorum mantıyı ahaha
En sevdiğim ev yemeyi yani seviyorum baya sen ne seviyorsun
Lahana sarması
Bende onu hiç sevmiyorum zevklerimiz baya farklı :)
Hahahha aynen
Peki niye bu saatte kahvaltı ediyorsun :d
Sabah sporu için
Hı kolay gelsin
Güzel
süper
Güzel ama çok az. 😅
Mütevazi
Fazlasına gerek yok
Bol biber
Cin biber mi onlar
Iğrenç ya 😬