Bı hastalığın olabilir. Bazen ben hastalandığımda günlerce acıkmıyorum. İştahsız oluyorum ölmeyim diye zorla yediriyorlar ama genelde yemek yemeyi severim
Valla son bı aydır hep böyle.. çalısırken yine yiyordum. Şimdi unutuyorum yemek yemeyi. En son dün saat dörtte yemek yedim mesela ve hala tek lokma yemek yemedim sabah da dokuzda kalktım.
Ben yatınca hiç yemek ihtiyacı duymam sanırım. Çalışırken insanlarla irtibat halinde olduğum için ve onlardan görüp yemek yemek gerekir diye düşündüğüm için yiyordum. Dün mesela çarsıya gittim gezdim tozdum saatlerce. Ama yine ihtiyaç hissetmedim. Hergün spor yapıyorum yine aynı şekilde.. ha hızla kilo vermişim o ayrı 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Vallah benim laf fuzuli zaman kaybi diye 😊 surekli yemek konusan insanlarada gicik oluyosan ayni kafadayiz
Yok gıcık oluyorum da yeme kısmı sinir bozucu 😂
vakit kaybi 👍
@alper-mert obur kankam
@AntepBaklavasıı sevmem ki yemeyi.. Hele cok yiyeni hic sevmem sonra ortalarda geziyolar nosol kolo vorobolorom diye
.:D
Eğer yemeği kendim hazırlayacaksam öyle oluyor. Günde 1 öğün yiyorum.
Benim başkası hazırlayınca da yemek canım istemiyor 🙄
Bı hastalığın olabilir. Bazen ben hastalandığımda günlerce acıkmıyorum. İştahsız oluyorum ölmeyim diye zorla yediriyorlar ama genelde yemek yemeyi severim
Valla son bı aydır hep böyle.. çalısırken yine yiyordum. Şimdi unutuyorum yemek yemeyi. En son dün saat dörtte yemek yedim mesela ve hala tek lokma yemek yemedim sabah da dokuzda kalktım.
Vücudun çalışmadığında öyle oluyor. Ben de gün boyu evde yatıyorsam yemek yemiyorum. Ama ne zaman çalışsam çok acıkıyorum.
Ben yatınca hiç yemek ihtiyacı duymam sanırım. Çalışırken insanlarla irtibat halinde olduğum için ve onlardan görüp yemek yemek gerekir diye düşündüğüm için yiyordum. Dün mesela çarsıya gittim gezdim tozdum saatlerce. Ama yine ihtiyaç hissetmedim. Hergün spor yapıyorum yine aynı şekilde.. ha hızla kilo vermişim o ayrı 😂
Keske kapsul olsa da onu yutsak yemek yemek olmasa diyen insanlar var. Nasil ya? Bir insan nasil yemek sevmez?
Valla o insanlardan biriyim. Acıktığımda su içiyorum yemek yemek işkence gibi geliyor.
Tadi guzel gelmiyor mu?
Güzel gelsin ya da gelmesin farketmiyor ki. Çok sevdiğim dediğim şeylere bile ilgisizim.
ben yemek yemekten zevk alıyorum hele sevdiğim şeyler ise
Sabahları yiyorum birşeylwr işte akşamları çorba falan kayıyor gidiyor mideye
bende öyleyiimm yemek yemek canım istemiyor hiç fmnvdl
Yemek için yasayanlardanim ben
Özeniyorum valla 🙄
Yaşamak için yemeli çok zayıf olmalısın
Çok zayıf değilim
Boy kilo kaç
Sen kendini aşmışsın 😂😂
Aneroksiya mısın?
Bilmiyorum.🙄 Değilsem bile böyle giderse olcam
Ya lütfen psikolojik bir destek al lütfen gerçekten sonu iyi değil 💚
Tüm gün çay kahve sigara içiyor.😏😏
Bimere yazdım zaten
@Kominikeyşın hiçte bileee dört beş günde bir içiyorum kahve. Çay hiç içmiyorum. Sadece yemek yemeyi unutuyorum.🙄
Dersler yoğun tabi😍
@Kominikeyşın bitti onlar. Bugün başladım birine
Ben yemek yemeyi seviyorum
Hayır çok severim
Yemek yemek bir zevk