sakın konu başlığımı cinselliğe taşımayın eyyyy KS moderatörleri :D
Merhaba bişey sorcam , bu göğüslerle ne yapabilirim acaba ;) ?
sakın konu başlığımı cinselliğe taşımayın eyyyy KS moderatörleri :D

Schnitzel tavsiye ederim. ya da ince ince doğrayıp marine ettikten sonra birkaç saat bekletip wok tenceresinde yüksek ateşte kavurup sarımsak, paprika ya da kırmızı biber ve soğan gibi sebzeleri de ekleyip hafifçe çiğ kalacak şekilde pişirebilirsin. Sebzeleri birazcık iri doğrar bol baharat ve zeytin yağı kullanırsan ortaya oldukça lezzetli bişey çıkıyor. Ama yüksek ateşte savura savura pişirmelisin.
Yani aslında fajita tarifi verdim nerdeyse bunu bide küçük lavaşlara ekşi krema sürdükten sonra dürüm yapıp da sunum yaparsan 👌
😊😘
Persephone işin yoksa gel bizde ahçı olarak başla, maaş artı sgk
Yalnız öyle wok, fajita onlardan anlamam, lezzetli olsun, bir de sakTata girmeyelim yeterli
@Kilpatrick Ne otellerden ne restaurantlardan teklif geldi de gitmedim 🤪 Güzel anlattım ama dimi 😄
Dibim düştü bulnların insaniyet namına bana getirmesini rica ediyorum)))
Beni ne mühendisler ne doktorlar istedi gibi olmuş
@Kilpatrick senin olduğunu nerden anlıycaz? diye irenç bir espri yaptım şu an ve bunu hiç silesim yok 😄
Görünce anlarsın, bölesini görmemişsindir))))))
@Kilpatrick Ahahaha 😂 Ne kadar değişik olabilir ki! Karanfilli mi? 😂 Aaayyy senin dibin benim de seviyem düştü 😂
Eğleniyosak mesele yok)
@Kilpatrick Yani güldük bence bayağı ☺️ Dağılalım mı? 😄
Dağılalım😄
Sen bu memelerle ne yapabilirim dersen onlarda bekaretini sorgular.
Sote yap.
dilimle şişe tak sosunu falan yap (pulbiberi tuz kekik kimyon (kimyon koymasan da olur) limon ) beklet 1 saat kadar sonra ver ateşe piştikten sonra bir tabak al tabağa 2 avuç maydonoz koy maydonozun üstüne tuz pulbiberi attıktan sonra limon sık üstüne de sonra soslu tavuğu çek tabağın üstüne bir de aç salata tarifine bak al sana mükemmel bir yemek
tavuk sote sacda iyi olur. millet fesat yanlış anlıyor..
Cevap
55Cevap
kuşbaşı doğra mantar sebze krema ile sote yap. mantarsız sote yap. Salça soğan ile kavur pilav ya da makarna yanına servis yap. Kuşbaşı doğra kavur normal patates havuçlu yemeğini yap. istersen salçalı limonlu yoğurt ve kekikli sos yap içinde 2 saat beklet fırın torbasına yemeklik doğrdanmış sebze ile ver gitsin
haşla didikle pilava ekle
aklıma bunlar geldi şimdilik
Tatlı ekşili sos yap çok güzel olur vejeteryanim ama et yiyorken çok severdim.
Denemeler balarılı olursa haber ver
Hiç et yemiyor musun artık
Tavuk sote , fırında tavuk patates , sulu yemek çorba bile edebilirsin ama malzeme yoksa kızart ye
O zaman mantarlı tavuk sote yanına pilav harika olur ♥️
Krema veya süt ve köri varsa sos yap ya da izgara ve yanina salata 😝
Özellikle. mi bu kullanıcı adını seçtin @thehorny1 😋😅
Kullanıcı adının hakkını veriyor musun @thehorny1
Evet bazen oluyor herkesin olduğu gibi ramazandan çıkınca daha çok oluyor sizlerde de öyle mi
En son ne zaman horny olduğun günler oldu @thehorny1
Sadece çıkınca degil ya iftardan sonra da hatlar karışıyor @thehorny1 🤣
Her an her dakika horny oluyorum diyosun yani @thehorny1 😋😅 @pellomov sende öyle misin
Önce yıka iyice sonra kuşbaşı doğra. Tencereye at kısık ateşte ara ara karıştırarak suyunu çekene kadar pişir. O arada biraz soğan biber ve az sarımsak doğra. Sonra salçasını ve yağını koy biraz çevirerek pişir sebzelerini ilave et ve yarım bardak su koy. Orta ateşte en küçük gözde pişir. En son karabiber tuz ilave edersin isteğe göre.
Kuş başı doğra sonra terbiyele yarım gün boyunca dolapta bırak çöp şişlere diz ister ızagra yap ister fırında yap ister tavada
Biraz kekik biraz karabiber pul biber biraz salca ile kar yagda kizart mis gibi olur
Güzel yatay kes doğra, yanına patatas domates halka soğan fırına at üzerine biraz tuz karabiber istersen acı salça su da dök 180 derecede tavuklar kızarana kadar pişir.
Güncelleme yapmasaydin farklı bı yorum. katicaktim 😅
@pellomov Instagrama bakabilir misin 😉
Yok be @pellomov istek attim sadece öyle de horny değilim ya 😅
@pellomov ergen değilim yani oylr fotoğraflar atayım 😅 hem horny olduğun suani elimle yaşıyorum napalim korona var 😋😅
@pellomov bekliyoruz sabırsızlıkla 😅
@pellomov yardıma geleyim mutfakta çok iyiyimdir 😅
Ulan pelin ben sana dwmedim mi insta ninsta yok diye, çabuk tavukları pişir, hasta etme adamı...
@pellomov unuttun beni
1. orta boy küp küp dograyıp domates ve biberle kavurarak tavuk sote yapabilirsin
2. dilimleyip ezerek tek tek tavada pişirebilir, üzerini pane harcı ile kaplayabilirsin.
göğüs diye geldik tavuk göğsü çıktı :P kuşbaşı doğra mantarla birlikte sotele üstüne biraz kaşar, sonra löp löp götür kankam
bir tabakta bana yolla kokusu burnuma geldi yeminlen <3
80b asagisina hediye et
Son güncelleme notunla bu site beni yine şaşırtmadı :D
Uzunca kes bunları sonra sodalı unlu bir bulamaç yap ona batır pişir yağda.
Bu kız işten anlıyo
@Kilpatrick teşekkür ederim
Estagfurullah, erkeğin kalbine giden yol mideden geçermiş, birgün bir erkeği çok mutlu edeceksin
Ama nişanı attığın adam olabilir bu)))))
Tavuk sote yapabilirsin ya da haşlayıp pilav üstü de yapabilirsin 🙂 afiyet olsun 🙂
Canım çekti ama bak 🙂
İnce ince doğradim. Soğan ve biber biraz da salça. Yanına pilav yapacağim. Ben de
Afiyet olsun.
Ayy çok naziksiniz🥰
Peki ben ne olsa yerim.🥰😂
@Asabi1çilek estağfurullah, site sahabı tikkatini çekerim
Mantar domates biber falan varsa tavuk sote güzel olur
Tek yiyeceksen çok yarısını buzluğa at.
Tavada kizart ya da sote yap.. ya da fırına sur patwtesli soğanlı domateslic
Kremalı mantarlı makarna yapabilirsin soslayip çöp sis olabilir sote yapabilirsin ince ince kesip paneleyip kizartabilirsin
yassı şekilde ince ince kes
sonra onlara sos hazırla pane harcı
baharat , kızart
Önce una sonra yumurtaya sonra galeta ununa batır, yağlı kağıt ser fırın tepsisine sonra fırında pişir.
hiç sevmem tavuk göğsü. Kuru oluyor. Anca sote oluyor zaten bundan
Mantarlı domatesli tavuk sote yapabilirsn en sevdiğim yemektir
Arasına bulgur doldur.
https://m. tiktok. com/v/6820866467773320453. html? u_code=dbhlmadc7mbf31&preview_pb=0&language=tr&_d=d205l7jfbb4222×tamp=1590333512&user_id=6810641751105242118
yemekmı ısıtıyorsusn mantarlı tavuk sote ya da normal tavuk sote yapabırısını ya da corbasını
Tavuk sote ya da ızgara
Sote yapılır
En iyisi çorba yap
Çok zevksizsin bea, çorba olur mu, şiş olur bundan
Ulen çorba ne, insan dediğin bunu bir şiş yapar, yanına çoban salatayı koyar, soğanları ince ince kıyar, bulgurunu yanına ekler, bir de yayık ayranı yapar, ben o zaman helal olsun derim, bir çorbayla bizi mi seviyonuz siz
Döveriz yumuşar)
Baharatlayıp tost makinesinde pişir yanına da makarna afiyet olsun
Sote veya çıtır tavuk
Küçük küçük doğra baharatla haşla
Başlığı görünce yanlış anladım be
Bir anda öyle anlıyor insan ıster istemez
🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Bu arada tavuğu görünce acıktım 🍗
Ah keşke. Yinede sağol canım 💛
Ne yaparsan yap, aşk ile yap
Sote ya da şhinitzel yapabilirsin
Şhinitzel 😂 kafam güzel idare et 😂
Tantunii
Bundan iyi ızgara olur
tavuk sote yanına pilav ve salata on numara
Kfc tavuğu yapabilirsin.:)
Şinitzel yap iyi olur
Tavuk sote yapabilirsin
Güzel bir tavuk sote yapabilirsin.
Fırına sür
@pellomov olmuşsun sen 😅😅
Elleyebilirsin emebilirsin 😉
Çıtır paneye bulayıp kızart
Julyen tavuk yaninada garnitür
Sote yapabilirsin haşlayıp pilava koyabilirsin
Googledan bakabilirsin
tavuk sote güzel olur..
Ekmek ban
Mangal
yemek yapabilirsin
Sote yapabilirsin baharatlı enfes bir sote
Sote
Tavuk şiş, tavuk ızgara, tavuklu türlü
ızgarası veya külbastısı iyi olur
Bence güzel kuşbaşı sote olur. Bol baharatlı.
pişir
Top oyna 😉
Hangi topu))))
yemek yapabilirsin
tişikkirlir pimbik
Aşk ilişkisi ne alaka
Heeee
Neden öyle dedinkine
Sensin bu arada ayı
Enterkonnekte olsun tren rayı)))
Tavuk dürüm Yapmayı düşünürsen link atarım
Ben olduğumu nereden çıkardın uygulamaya daha bugün kaydoldum
Xhamster mı yaw o hamsterlarla ilgili bir site, ama bir hamsterlar var, var yani))))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?