Güzellik & Bakım Kızlar gelsin göğüslerim neden böyle? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sağdaki biraz sarkık galiba hafif kiloluyum acaba ondan olabilir mi yoksa kötü bir şey mi? Güncellemeler+1 yıl Muhtemelen kilodan dolayı bu akşamdan itibaren spora başlıyorum ya götü göbeği salarsam böyle olur ya Kızlar gelsin göğüslerim neden böyle? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
mur_aat Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Normalde tek taraflı sarkıklık olmaması lazım ama kiloluysan ondan olabilir. Ya da başka bir kaslarla ilgili problem olabilir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Stresten olabilir mi? Yorumla mur_aat +1 yıl Stresle olmaz ya başka farklı sebepleri var ama hepsini buradan anlatamıyorum ki uluorta konuşulacak şeyler değil ki Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl emcükleyim eşitlenir sjsjsj 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ananınkini emcükle sinirlerim bozuldu ya hem üstte ne yazıyor sadece kızlar gelsin demişim Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 476 cevap paylaştı. Erkekler: biz de yorumlarız ama böyle olmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Olabilir 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Ne olabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sarkma kilodan dolayı olabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bisey soracam ama burdan değil olur mu Yorumla Soran +1 yıl Resim koymuşum görünmüyor burada orada görünüyor mu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok hayır görünmüyor yazar mısın bi bana rica etsem Yorumla Soran +1 yıl Niye görünmüyor uygunsuz diye mi oysa uçlarını sansürlemiştim böyle uygulanmanin.. Yorumla Soran +1 yıl Ayrıca soru nasıl siliniyor acaba Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen bi yazabilir miisn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bekliyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Normalde tek taraflı sarkıklık olmaması lazım ama kiloluysan ondan olabilir. Ya da başka bir kaslarla ilgili problem olabilir
Stresten olabilir mi?
Stresle olmaz ya başka farklı sebepleri var ama hepsini buradan anlatamıyorum ki uluorta konuşulacak şeyler değil ki
Yine kızlar denilmesine rağmen erkekler üşüşmüş dfdvcbgh
emcükleyim eşitlenir sjsjsj
Ananınkini emcükle sinirlerim bozuldu ya hem üstte ne yazıyor sadece kızlar gelsin demişim
Erkekler: biz de yorumlarız ama böyle olmaz
Olabilir
Ne olabilir
Sarkma kilodan dolayı olabilir
Bisey soracam ama burdan değil olur mu
Resim koymuşum görünmüyor burada orada görünüyor mu?
Yok hayır görünmüyor yazar mısın bi bana rica etsem
Niye görünmüyor uygunsuz diye mi oysa uçlarını sansürlemiştim böyle uygulanmanin..
Ayrıca soru nasıl siliniyor acaba
Sen bi yazabilir miisn
Bekliyorum