Yeme & İçme Hasan paşa köfte sever misiniz? Cicilibiciliamasexy Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Herkes yaptığını paylaşıyor ben de paylaşayım dedim İlk denememdi bu şeklini beceremedim enerjimde yoktu ancak bu kadar oldu yapan varsa bu şekli nasıl veriyorsunuz ya ne zormuş Hasan paşa köfte sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. İlk kez böyle bir köfte çeşidi gördüm gadası. Üzerinde sanki patates püresi var gibi görünüyor. Lezzeti güzel olduktan sonra afiyetle yenir. 1 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Bu köfte hangi yöresize ait acaba 1 2 Yorumla Cicilibiciliamasexy +1 yıl Internetten baktım marmaraymış. Yorumla Bay_Nutella +1 yıl Kadıköy hasanpaşa semtinemi ait acaba😂 Yorumla
WshakespaereD Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl Eline sağlık güzel duruyor 🤩 1 1 Yorumla Cicilibiciliamasexy +1 yıl Afiyettt olsunnn Yorumla
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 ay Yeme & İçme konusunda 12,6b cevap paylaştı. Evet çok severim.❤️ 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İlk kez böyle bir köfte çeşidi gördüm gadası. Üzerinde sanki patates püresi var gibi görünüyor. Lezzeti güzel olduktan sonra afiyetle yenir.
Bu köfte hangi yöresize ait acaba
Internetten baktım marmaraymış.
Kadıköy hasanpaşa semtinemi ait acaba😂
Eline sağlık güzel duruyor 🤩
Afiyettt olsunnn
İlk defa duydum ki adını
güzel yapmıssın yiyemedik ama
Evet çok severim.❤️
Bayılırım