Yeme & İçme Beyaz patlican (yumurta çiçeği) tuketen var mi? biradetmehmet Takip Et FenomenMaster Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Cok faydalıymış diye duydum ama hic denk gelip almadimfosfor, kalsiyum, potasyum, lif, A ve C vitaminlerini barındırıyor mus Deneyen var mi tadi tuzu nasil Beyaz patlican (yumurta çiçeği) tuketen var mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16,1b cevap paylaştı. Hiç denk gelmedi bana üstad. Ama içerdiğini besinlere bakarsak oldukça faydalı görünüyor. 1 0 Yorumla
rickandmorty Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 42% +1 yıl herkes ilk defa görmüş. bir tane farklı yorum yoktu ben farklılık katayım dedim gidiyorum şimdi. 1 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. İlk defa gördüm ve duydum. 1 0 Yorumla
Tralfamadorian Takip Et Master Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Daha önce hiç tüketmedim ama merak ettim şimdi 1 0 Yorumla
TerliksiGurbağa Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Her sabah yumurta çiçeği yemeden kendime gelemem 1 0 Yorumla
Muallime__ Takip Et Master Yaş: 30 , eic 58% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. İlk defa görüyorum 😐 1 0 Yorumla
_kirazçiçeği_ Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 654 cevap paylaştı. Ilk defa gördüm cok komik bir bitkiye benziyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hiç denk gelmedi bana üstad. Ama içerdiğini besinlere bakarsak oldukça faydalı görünüyor.
herkes ilk defa görmüş. bir tane farklı yorum yoktu ben farklılık katayım dedim gidiyorum şimdi.
İlk defa gördüm ve duydum.
Daha önce hiç tüketmedim ama merak ettim şimdi
Her sabah yumurta çiçeği yemeden kendime gelemem
İlk defa görüyorum 😐
Ilk defa gördüm cok komik bir bitkiye benziyor
Hiç görmedim
İlk kez görüyorum
İlk defa gördüm
İlk defa gördüm
Denemek isterdim