Selam, az önce televizyon izlerken bir dizide adam annesiyle ve eşiyle ortada kalıyor du. Eşi sordu kimin yemekleri daha güzel diye adam cevap veremedi. Ben de düşündüm böyle bir durumda olsam ne cevap veririm diye. Annemin derdim herhalde ama bu seferde eşimden trip yerdim. Çok zor bir soru bence. Sen bu soruya ne cevap verirdin? Kadınlarda eşi evde yemekleri yapıyormuş gibi düşünsun.
Eşiniz: "Annenin yemekleri mi, benim yemeklerim mi?" dese cevabınız ne olurdu?
Hangisi güzelse onunkisi söylenmeli. Ama anne daha bir önde tutulmalı sanki. Annemin dese ben darilmazdim çünkü anne yemeği başkadır binlere insan ona alışmış oluyor çocukluğa götürüyor. Duygusallık ya giriyor işin içine anne yemeği olmalı bence cevap.
Ben biraz fazla doğrucuyumdur. Annemin daha iyi yaptığı yemeklerde var karımın yaptıklarıda var direk hangisi hangi yemekte iyiyse söylerim hanımda bu duruma kızmaz zaten oda annemin bir çok yemeğini çok sever
"Annemin yemekleri" derim ki buna alınacak biriyle de olmam ama sevgilim de deniz ürünleriyle İtalyan usulü leziz balık menüleri hazırlar ki yemek çeşitleri arasında en sevdiğim, daha sık yaptığım da balık menüleri