Şapın kimyasal formülü "potasyum alüminyum fosfattır (sülfattır.)" Lokal olarak damar büzücü ve kanama durdurucu bir etkisi vardır. Esasen çift tuz grubuna giren bir bileşiktir ve bir tuz çeşididir; içerisindeki kimyasallar nedeniyle de tamamen doğal bir üründür. Genelde karşımıza berberlerde kan taşı olarak falan çıkar. Şu malum kullanımı "askeriye, hapishane, öğrenci yurtları" falan doğrudur. Erkekler için olumsuz etkileri daha fazladır. Özellikle erkeklerde testosteron hormonunu azalttığı ve kadınlık hormonunu (östrojen) da tetiklediği bilinmektedir. Askeriyede yemeklere koyuyorlar zaruri olarak; çünkü oradaki insanların cinsel ihtiyaçları alevlenince birbirlerine güdüsel olarak saldırabiliyorlar. Cinsel duyarlılığı bastırmak ve dizginlemek temel prensip haline geliyor anlayacağın.
Atıyorlar tabi sadece bir kere çorba içtim bir daha içmedim ayrıca sana neden mesaj atamıyoruz moralimi çok bozuyor bu durum 🙁 Ne olur arkadaş oldaydık
@Katniss_Everdeen sen ne dersen o 😄 bana ulaşmak için prensesin onayını almanız lazım 😁şaka bir yana ikinize de çok teşekkür ederim ama kardeş ben evliyim öyle her isteyenle konuşmak bana yakışmaz kusura bakma 😇
Yalan haber tabiki boyle birşey kesinlikle yok uydurma askerde zaetn herkes ozellikle dogu icin konusayım 2 günde 1 mast yapıyor dusta boyle seyler kesinlikle yalandır arkadaslar.
Evet doğru ben Manisa da yaptım acemiliği iki hafta boyunca mast yapamadım 😂😂 ama usta birliğinde vermiyorlar galiba çünkü hala askerdeyim burda vermiyorlar günde kaç defa mastt yapıyorum