Türk mutfağının nadide lezzeti lahmacunu sevmeyen insan nadirdir hemen hemen her damak zevkine hitap eder Gaziantep ve Şanlıurfa yöremizin yemeğidir. Amerikan mutfağının vazgeçilmez lezzeti ise hamburgerdir Alman işçilere yemek olarak sunulmuş hamburg şehrinin adı verilerek hamburger adını almış. Ülkemizde çokça tüketilmekte. Size ikisiden birisi sunulsa ve birisini seçme hakkınız olsa bunu lahmacundan yana mı kullanırsınız, hamburgerden yana mı? Haydi tercihinizi belirtin..
Hamburger hamburger hamburger bak ikileme bile değil üçleme yaptım 🤭🤭 Hamburger yiyecektik Corona çıktı resimdeki kadar hamburger yemezsek bize de bitirim ikili demesinler 😜🥰😍 Hamburger yeme yarışması yapacaz ona göre 🤭🤭kendini bu yarışmaya hazırla 🤭🤭
karsilastiramam bile. hamburger lahmacunun yanindan gecemez. gerek tadiyla gerek kalitesiyle. lahmacunda da ucuz malzeme, hatta vegan kiyma (vegan kiymayi kotulemiyorum, hakiki diye vegan kiyma yedirenler var) veya kiymadan cok sogan olan icerikler olabilir. veya hamburger burger king'den degil de butik ve kaliteli kofte kullanan bir yerden alinmis olabilir. kaliteden kastim bu degil. öz itibariyle lahmacun daha az yagli, yaninda mayonez ketcap olmamasiyla, salata olmasiyla daha besleyici. kaliteden kastim bu. hamburgerin ise ekmegi sekerli, soslariyla ve yaninda tuketilenlerle asiri yagli. kalitesiz. cunku vucuda gereken besin maddelerini cok az iceriyor. buyuk kismi vucudu beslemeye yaramayacak, yag olarak depolanacak malzemeden olusuyor.
Selam, valla moduma göre değişir canım o gün ne istiyorsa onu yerim. Ama hamburger tercih ederim sanırım daha çok seviyorum gibi ama Lahmacunda iyidir.
Normalde lahmacun diyebilirim belki ama içimde bir kapanmayan yara gibi hamburger isteği var bir türlü yiyemedim gitti. Fotoğraf için de Sağol daha bir canım çekti şimdi. Sipariş de edemiyorum canım çekti:(