Akşama fırında tavuk yapacağım, kaç derecede kaç dakika pişirmem gerek tarif eder misiniz?
fırında tavuk

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Fırına göre durum değişir lakin ortalama önceden ısıtılmış fırında 180 ila 200 derece de 80 dakikada pişer. Pişirme şeklimiz de bunda etkendir torbada, bütün, parçalara ayrılmış hangi şekilde pişeceği süreyi etkiler
Cevap
3Cevap
Fırına göre değişiklik gösterir. 180-200 derecede 45-60 dk da tavuk kızarıncaya kadar pişer.
Nefis yemek tariflerinde bak onlar net söylüyor doğru şekilde.
Fırından fırına değişir, sık sık kollamak gerekiyor, ben 250 derece 1 veya 1,30 saat pişiriyorum
Önceden ısıtmak mı gerekiyor
Yani sen tepsiyi hazırlaya kadar 5 dk ısınsa iyi olur
Hazırladım sosun üzerinde 2saat buzfolabında dinlemdirin yazıyordu bnde soslayıp buzfolabına koydum resim atayım mı
Tamam o zaman pişireceğin vakit 5 dk önceden fırını ayarla 5 dk sonra koy tavuğu dediğim gibi sık sık kontrol et ama fırından fırına değişiklik gösteriyor belki senin fırın daha erken veya geç pişirebilir yanmasın yemek, baktın pişmedi az daha süreyi uzatabilirsin
Senin fırın ne marka
Tavuklar kalınmış sen 1. 30, 2 saat beklet belki pişmez, marka auro. Dediğim gibi sürekli kontrol edersen bir şey olmaz
Anladım teşekkür ederim 😊 başka soracağım yemek olursa sorarım 😊
Rica ederim
Bütün yemekleri bilir misin
Çoğunu
İyi güzelmiş 🤗
Pişirdin mi yemeğini
Evet çok güzel olmuş tadına bakmanı isterdim
Sevindim afiyet olsun, sağol yemiş kadar oldum.
Takip edebilir misin sohbet ederiz 🤗
Kötü bir şey mi dedim
Yaoacagin yemegin ne olduguna ve tavugun buyuklugune bagli sure ama yaklasik 180 derecede 40 dk kadar
40 dk sksk
30 dakikada pişer.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?