Nişanlım yarın akşam yemeğe gelecek. Tavuk sote var aklımda ama onu çok yaptım pilavla beraber değişik bir şeyler olsun istiyorum değişik yemekler bir de zaten çok yemek ( ıspanak, karnabahar, patates yemeği, kuru fasulye, pırasa ) falan bunları yemez, ne yapsam?
Nişanlım akşam yemeğe gelecek, onu etkilemek için ne pişirebilirim?
Domates çorbası ile başlangıç yapabilirsiniz. Ana yemek olarak ızgara da et ya da tavuk göğsü hindi göğsü tercih edebilirsiniz. Pilav yerine makarna olabilir. Kremalı peynirli bir sos hazırlaybilirsiniz makarnanın üzerine. Yanında ızgara et ya da tavuk dediğim gibi. ya da lazanya biliyorsanız hoş bir yemek seçimi olabilir. Yaprak sarması, tarator, fava gibi mezeler eşlik edebilir masanıza. Tatlı olarakta sufle düşünebilirsiniz yemekten sonra.
Dışardan sushi söyle hem rezil olmazsin tek lokmalık tam buluşma yemeği yanına da kendin birşeyler uydur somon olabilir ya da salata felan yap güzel bence
pırasa böregi yap harika oluyor. ince ince dograyıp tuz ve karabiber ekliyorsun iç harcı bukadar. etli nohut pilav yogurtlu bir salata ya havuç tarator ya da kereviz.
@MUSTAFAZKN bugün davetliydik yemek yapmadım dün ise kelle çorbası kıymalı karnıbahar kereviz yogurtlu salata kıvırcık salatası turşu pilav ve makarna yemiyoruz diyetdeyiz