Toplum olarak yemeğe her daim düşkün olmakla birlikte, yemek yerken bir çok dikkat ettiğimiz husus var. Peki yemek yerken en sinir olduğunuz şey nedir? Ben genel olarak ağzı doluyken konuşanlara tahammül edemem.
bir arkadaşım yemeği sipariş ettikten sonra açlıktan ölecek gibi davranıyor salataya saldırıyor sürekli soruyor ne zaman gelecek diye ve sürekli gelmedi çok açım vs diye konuşuyor ben feci geriliyorum bu tavırlarına.. Biraz abartmadan yemek sakince beklenebilir
Yemek yerken kusursuzluktan yanayım bu konuda her şeye takılırım örneğin çatalı veya kaşığı sürekli yalayan ardından sofrada ortak yenen şeylerin içine daldırıp çıkaran 😡 ya hayatımda gördüğüm yaşadığım en iğrenç deneyimlerden oldu artık -özellikle- kahvaltılarımı tek başıma yapma kararı aldım.
1. Hep beraber yemek yediğimiz zaman. Sofrada ki kişinin ağzına yemek varken konuşması, tükürükleri sıçraması...2. Yemek yerken benim tabaagima yâda bana bakanlar (izliyenler)...3. Sapirtadarak yiyenler...4. Bunu da 'ye şunu da 'ye. Bunu yemiyor musun ' diyenler
Yemek yerken en sinir olduğum şey ağzını şapırtadarak yemek yiyen insanlardır. Bir de yemek yerken çatal kaşık bıçak kullanmak adına sırf kibarlık olsun diye şekilden şekile giren insanlardır. Sevmediğim bir şeyi masada görmekte sinir eder beni.
Dilimi ısırmak 😂 Şapır şupur çirkin bir görüntüyle yiyenler birinin çatır çutur ısırarak elma yemesi! Buna katlanabilmek ben de yemeye başlarım yemek keyfini kaçıracak ani bir gelişme olması ...