Yemek yemek kadar güzel birşey yoktur eminim ama yerken de bazı sinir bozucu durumlar vardır. Mesela kaşığın dişe değmesi, şappur şuppur yenmesi, ağız kapanmadan yenmesi gibi durumlar oldukça rahatsız edicidir. Peki sizin yemek yerken huylandığınız sinir olduğunuz durumlar var mı?
ağız şapırtısı. Koca koca adamlar kadınlar kendilerini entel diye nitelendiren insanlar çok bilgili vs kişiler bir yemek yiyor 7 mahalleden duyulur ağız şapırtılar. İğrenç bişey bu. Tabi bişey demiyorum ama usulca masayı terk ediyorum bu gibi durumlarda. Ağız şapırtısından nefret ediyorum hatta nefretlik bir kenara dursun midem bulanıyor.
Pitbull'umun sofranın başına geçip masum sıfatıyla bilerek yemek vermem için Masum bakışlarından ve en kötüsüde ney biliyormusun görmemek için televizyona bakıp odaklanıyorum bu sefer gidip gıcıklığına televizyonun önünde duruyor bana bakarak 😅 Akıllı yavrum 🤙🏼💐
Sanki tabağı her an önünden alacaklarmış gibi hızlı hızlı yemek, yemek yerken bütün solunum sistemi tıkanıyormuşçasına derin ve duyulacak bir şekilde burundan nefes alıp vererek yemek, çin işkencesi kıvamındaki şapırdatma, çorba içerken höpürdetmek, su içtikten sonra bardağı masaya "Gömçürerek" koymak, kaşıkla dişlerin hasret gidermesini sağlayacak şekilde her seferinde dişlere değdirmek, yemekten sonra her türlü geğirme, böğürme türevi hareketleri yapmak...
Zaten ; ağız, sindirimin başladığı yerdir, bunu herkes bilir. Gıdalar orada küçük parçalara ayrılır ve birçok enzim içeren salya ile birlikte rahatlıkla sindirilebilecek kıvama getirilir. Bundan mütevellit yemek yavaş yenmelidir.
Ağzında yemek varken ısrarla ve inatla konuşmaya çalışanlara..
Sanki her ağzına lokma atışında, geliyor aklına söyleyecekleri, bir de gözünün içine bakıyor sen de ona bak diye. Sonra soruyorlar neden az yemek yiyorsun dışarıda..
Ağız şapırdatma, ağzını göstererek yemek yeme bunlara katılıyorum ve sinirimi bozan diğer şey ise çok sıcak yemeği yemek ağzın yanıyor ardından gelen bütün yemeğin tadını alamıyorsun ya çok sinir çoooook
Benimde aynısı + olaraktan ise görgüsüz gibi atlı varmış gibi yiyen ağzının kenari bıyığı sakalı veya kadın ise dudaklari yemek artığı olmuş sapur supur yaRabbi şükür 😀☺️
Brakın insanlar özgürce yemek yesin kurtulun şu takıntılar dan. Aman karşımdaki rahatsız olmasın dikkat edeyim vs hayır ya rahatsız olsamda sesimi çıkartmam yemek bu 🤷
Ay evet var ya en sinir olduğum şey şapurdatma sesini duyduğum an yüzüm 5 karış düşüyor . Sonra unlu mamullere dokunamıyorum o an ele gelen dişe değen pürüz titrememe sebep oluyor çok cins bir şey
Yemeğin soğuk olması, eksik malzeme, gelmeyen kişi, ağzını şapırdatanlar, biberin tatlı çıkması, yemeğin, tuzunun az olması, yemeğin az ya da çok pişmesi.
hahaha bak şimdi yorumu okuyunca aklıma geldi şirketçe yemeğe gitti bir arkadaşımı göz ucuyla izledim bütün masayı sildi süpürdü başkaları bitiricek korkusuyla :)
En İyi Cevaplar