Karacadağ padişah pirinci Tarim kredi kooperatif markette satışa sunuldu
Karacadağ bölgesi mardin urfa diyarbekir sınırlarının bütünleştiği bölgedir Karacadağ padişah pirinci kan basinci ve hipertansiyon sorunu olabileceğin en iyi gidalardan birisi olarak kabul edilir. %12 protein oranına sahiptir Nişasta oranı yok denecek kadar azdır Diyabet hastaları rahatlıkla tüketir 2500 rakimli dağlarda kar suyu ile sulanıp yetişen ve Türk patent enstitüsü ce coğrafi işaretle marka tescili yapilan ülkemize has bir üründür. Suda bekletilmez... çünkü nişasta oranı düşük olduğundan suda bekletmek pişirmek gibidir. Hicbir koruyucu ve kimyasal içermez Fiyatı tarım kredi kooperatif markette 11.90 TL Afiyet olsun
Unutamadığım bir lezzettir biraz kirli beyazdır sizi aldatmasın tadı lezzeti harika. O bölgede görev yaptım bir tepsi yapıp dağ gibi yığarlar etrafına koyunun eti dizilir en üst tepeye de kelleyi koyarlardı ilk gördüğümde şaşırmıştım. Kaşıksız yufka ekmekle yerdik ve kelleyi düşürmemeye çalışırdık.
Geçen gün bu firmanin İstanbul şubesinden alışveriş yaptım birkaç ürün aldım ama bu pirinci denemedim. Bu arada fiyatlar bu Tarim kredide gerçekten çok uygun bunu farkettim tavsiye ederim herkese
Nereden de biliyorsunuz, ne güzel bilgiler bunlar. Sizin sayenizde TKK ürünleri tüketir oldum. Burada Carrefour bu marka ürünleri satıyor, her ürün olmasa da bir kaç çeşit bulunuyor. O yüzden tercihimi genelde Tarım Kredi Kooperatifi ürünlerinden yana kullanıyorum.
En İyi Cevaplar