Evimizin kutsal meselesidir. Soğan ve sarımsak varsa o yemek yenmez evde bulunması dahi kavga sebebidir çünkü eşim yemez yiyenide sevmez. Ee diyorum bu ufaklık soğan sarımsak yemeden mi büyüyecek orası senin problemin der çıkar. Gizli saklı tüketiriz evde ya da yemeklere rendelerim görmeden ancak öyle yenir.
İstemsizce soruyu daha sormayı düşünürken bu video geldi aklıma. 😂 Doğal antibiyotik denilen bu ikiliyi siz yemeklerinizde ve sofranızda bulundurmaktan rahatsız olurmusunuz? Doğal antibiyotik.
Yemeklerinizde ve sofranızda soğan, sarımsak olması sizi rahatsız eder mi?
Soğan ve sarımsak Allah’ın yeryüzünde bitirdiği nimetlerdendir ve şifalıdırlar. Kendilerine mahsus tatlarıyla ve şifa verici özellikleriyle antibiyotik kaynağıdırlar Faydaları saymakla bitmeyen nadir sebze türlerindendirler
Bazı sosyologlar toplumları “soğan-sarımsak sevenler” ve “soğan-sarımsak sevmeyenler” diye ikiye ayırıyor. Dediklerine göre Türkler soğan-sarımsak sevenler grubundanmış
Kimilerinin sevdiği kimilerinin ise nefret ettiği soğan-sarımsak ikilisinin tek olumsuz özelliği kokusundan dolayı insanlara rahatsızlık vermesi ne yazık ki 😊
Doğal güç edinmek isteyen kahramanlar her zaman sofralarinda soğan ve sarımsak yer. Yetişkin bir Süpermen günde 3 soğan ve 7 sarımsak yer double double yapar 😂😂😂
Yazın neyse de kışın hemen hemen herkes soğan sarımsak yiyor veya içerisinde olan yemekler yiyor sonuçta doğal antibiyotik kışın malum hasta olmamak ne mümkün.
Soğan ve sarımsak yiyen biri beni rahatsız etmez, soframda da bulunması rahatsız etmez. Lakin ben yemeklerime soğan ve sarımsak koymuyorum. Yasak bana. Midemde sıkıntı var çünkü🙏
Bir makalede okumuştum 1 ay boyunca her gün 1 su bardağı haşlanmış karnabahar suyu kürü ciddi anlamda rahatlatıyor. Her aksam yatmadan önce de bir çay bardağı havuç suyu tüketin faydasını gireceğinize eminim. 🙏🤲
Ben soğanın pişmişini yiyemem ama kuru soğana bayılırım aynı zamanda pırasa yaprağı da yiyemem sadece beyaz kısmını yerim kabak ağzıma sürmedim bu zamana kadar aşure de yiyemem sarımsak tüketirim çiğköftede yalnızca onuda kendim yaparsam kelle paçaya veya işkembeye sarımsak atıp yiyemem genelde et türü favorimdir hindi dana kuzu sote kendim yaparsam diğer türlü yemem çok zor oluyor tavuk kanat da severim 😂 Geçmiyor boğazımdan lütfen ayıplamayın 😂
En İyi Cevaplar