Hemen soruyu görünce kokusunu taşıyamam deyip önyargıyla yaklaşmayın inanılmaz faydaları varKuru soğanKanseri önlemeye yardımcı olur. Soğan ile ilgili yapılan bütün araştırmalar, soğanın kanseri önleyici sebzeler arasında yer olduğunu gösteriyor. Soğanın yapısı vücuttaki olası kanser tümörü olan hücrelerin büyümesine engel olmaktadır. Hastalıklara karşı iyi gelir. Soğanın içerisinde yer alan antibiyotik başta olmak üzere antimikrobiyal, antibakteriyel özellikler bireylerin hastalıklara karşı daha dirençli olmasını sağlar. Uykusuzluğa iyi gelir. Sindirim sistemi ve bağırsakları korur, rahatlatır. Sinir sistemini güçlendirir ve böylece beyni korur. Güçlü bir hafızaya olanak sağlar. Kan şekerini dengeleyerek şeker hastalığına iyi geliyor. Bu kadar yararını okuduktan sonra fikriniz nedir KScanlar?
Bak ablacım şimdi güzel bir etli kuru fasulye yapacaksın. Sonra yer sofrasıni kuracaksın. Böyle büyük tatlı soğan olacak çok acı oldu mu yenmiyor. Bir vurcan yumruğu parçalıcan soğanı hemen kapcan cücüğünü bascan tuza atcam ağzına deyme keyfine😋😋😋 Çok güzel oluyor ya. Soğan yenmezmi hiç 😋😋 ama elle kırcan bıçakla tadı kalmıyor 😂😂 bide yer sofrası olcak😂😂
Ya ben de çok seviyorum kuru soğanı Ama yemeden önce bir sefer değil on sefer düşünüyorum bugünkü görüşmelerimi programımı insanlarla kaynaşma mı veya aile hayatımdaki durumunu defalarca düşünüp o şekilde yiyorum ya da yiyemiyorum 😅
Ciy soganı bazen tüketiyorum yemeklerin yaninda seviyorum tadini cocuktan severim ama koku yaptigi icin bazen yemek istemiyorum bazenleri ciy sogan tüketiyorum niye ciy sogan ve sarımsak kadınların gögüslerini dik olmasına neden oluyor kücük gögüslerin büyümesine neden oluyormuş ondan arada bazen tüketiyorum
Kuru soğanın antiseptik özelliğinden tutunda doğal antibiyotik özelliğine sahip olmasına kadar bir çok faydası var. Keşke halen yiyebilseydim. Fakat yasak. Midemden rahatsızım dokunuyor
Sadece balıkla birlikte yerim. Onun dışında yemem. Her gıdanın ölümden başka her derde deva olmasını da hiç anlayamadım zaten. Faydalı diye her gün ağzı soğan sarmusak kokarak gezen tipler var, deli oluyorum onlara.
Yararları umurumda bile değil🙂🙂 tadını çok seviyorum. Bir iş görüşmem bir toplantım yoksa kokusu ile ilgili sıkıntı yaratacak bir durum yoksa her zaman yerim🙂🙂
En İyi Cevaplar