Lahmacun acılı mı yenir/ acısız mı? Lahmacun bizim için popülaritesi bir inen bir çıkan ama hiç bitmeyen bir yiyecek şüphesiz ki.. Ağır diyenler gibi benim gibi bayılanlar, ayılanlar da mevcut. Zaten lahmacun lafı geçince "ıyyy keko musun?" diyenleri de anlamıyorum. Siz sanki çok şeysiniz! Anadolunun topraklarından kopup gelmişsin lahmacunla modernizmi kıyaslama evladım. Hiç bir yemekle kıyaslama hatta. Neyse diyeceğim o ki, ben acıların kadını olduğum için lahmacunumu da en acısından tercih ederim. Peki siz lahmacunu acılı mı seversiniz, acısız mı?
Ben hayatıma acı katmayı seven biriyim, acıların insanıyım. Koy acıyı usta!
Bana kalırsa acılı yenir... arasına acı pul biberi dökecen. Yeşilliği koyacaksın , üstüne limon sıkıp rulo haline getirip keyfine bakacaksın... yanında da ya bol köpüklü ayran ya da bol acılı , bol taneli şalgam olacak tamam... 👅👅
Lahmacunu çok severim. Özellikle incecik açılmış bir hamur olmalı. İçine bol limon sıkılıp, maydanoz konulmalı. İç harcı yoğun olmalı. Güzelce sarılıp afiyetle yenmeli. Ama bir şartla acısız olsun benimki. Çünkü midemdeki rahatsızlıktan dolayı acı bana dokunuyor🤷🏻♀️
Bence acısız tadını daha çok alıyorsun. Genelde etli ekmek ve bıçak arası yapan yerlerde daha güzel yapıyorlar. Kebapçılarınki ağır oluyor soğan ve iç yağını şişiriyorlar çünkü.
En İyi Cevaplar