En çok sevdiğiniz starbucks kahve çeşitleri nedir? Starbucks kahve onerileri alabilir miyim?starbucks kahve çeşitleriBen son bir kaç aydır espresso kahve içeren içecekler tüketemiyorum. Midemi ağrıtıyor niyeyse. Frappuccino içiyorum bende. En sevdigim Java Chip Frappuccino ❤❤
Ben kahve seven bir aileye sahibim. Eşimin evde kahve köşesi ve ciddi aletleri vardır. İlk yıllarımızda kahve makinemizde espresso ve amerikano kahveler içerdik. Sonra yetmemeye başladı, taze kahve en güzel french pressle içilir dedi. En güzel french pressleri aldık. Böyle olmuyor kendimiz çekmeliyiz kahveyi dedi, çekirdek kahve aldık, değirmen aldık, kahvemizi evde öğütüyor taze çekilmiş kahvemizi french presste hazırlıyor ve içiyoruz. Bu aralar artık çekirdekleri kendimiz mi kavursak konuşmaları başladı. Yakında oraya doğru geçeceğiz gibi görünüyor. Oysa ben evlenmeden önce tam bir starbucks kızıydım. Sabah ilk önce double espressomla günü açar, gün içinde bir amerikanoyla işe devam eder, öğle yemeğinden sonra daha hafif bir karamel macchiato ya da capuccino ile kahve istihkakımı tamamlardım.
Ah nerede o elinden starbucks fincanı düşmeyen şehir kızı, nerede şimdiki ben, nerede?
Arap sermayesinin bu kötü markasinin kapısından bile içeri girmiyorum artık. Kadikoyun merkezinde 5 katli binanin icinde 6 metrekare yere yaptiklari leş gibi kokan tuvaletleri, insanlara olan saygisizliklarinin anıtı gibidir.
En İyi Cevaplar