Kadınlar mutfakta yemek yaparken o işi sanki aşkla yapmıyorlar mı? Bana kadınlar mutfakta yemek yaparken çok daha seksi geliyor.mutfakta yemek yapan kadın
Yemek yapan kadınlar sizce de mutfakta çok daha seksi değiller mi?
Erkeklerin kalbine giden yol midesinden geçtiği için mutfakta yemek yapmayı seven bir kadın onlara göre daha çekici gelir ama bunun kadının seksi olması ile ilgili bir durum olduğunu düşünmüyorum seksilik başka çekicilik bambaşkadır her çekici kadın seksi değildir bunun dışında yemek yapmanın bir kadını özgüvenli güçlü ve çekici gösterdiği de bir gerçektir...💫
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yaaa ne demessin ocağın sıcağıyla su olmuş, terden kokuşmuş, soğan doğramaktan elleri iğrenç kokmuş... çok güzel. Hayaller hayatlar modu böyle. İzlediğin şeylerde nasılsa artık mutfak fantazin var galiba 🤣🤣🤣
Gri pijama mı 🤣🤣 çok güldüm. Ben gerçekçi tayfadanım. Ev işi yapmak yemek yapmak öyle seksi falan olmuyo canın çıkıyor. Ama sen sadece filmlerde gördüğün meyve doğrama sahnelerini görüyor olduğun için normaldir.
Hadi diyelim eşin var evlisin. Karın hergün seksi kıyafetlerle meyve mi dpğruyor sana. Akşam yemeği diye meyve mi yiyonuz... Bekarsan da en fazla sevgilin ya da günlük kızlar vardır. Onlar da durup her seferinde meyve doğramaz. Olsa olsa 1 2 defa denk gelmiştir. Yani sürekli görüyor olman mantığa uymuyor.
🤣🤣🤣 hiç çilek muz doğramadım. 🤣🤣 çilek niye doğruyum zaten. Al ısır ye. Muz da öyle. Biriki defa waffle yaptığımda doğramıştım o kadar. Ev halkı yemek bekliyor meyve değil.
ayrca kadın dediğin mutfakta seksi olması için çaba göstermesine gerek yok yaptığı iş zaten kadınlığını en çok yansıttığı gösyerdiği an içindeki dişiliği mutfakda en iyi şekilde görebilirsin 😁
Evli değilim. 5 kişilik ailemiz var. Günde 3 bulaşık makinası çalışıyor. Sil süpür mutfak topla yemek yap muffak topla ye mutfak topla. Hayat böyle geçiyor. Akşam artık kardeşim meyve istiyo mesela. Meyve de yemeyiver moduna geçiyorum. Ruhum yaşlandı. Ömrüm çürüdü. 🤣🤣🤣
Valla yapmadığım kalmadı 3 çocuk bakıyor gibi hissediyom. Bıktım. Özellikle mutfaktan bıktım. Temizlenmiyor hiç bir zaman. 20 yaşındayım. Ama ruhen 80. 🤣🤣
Valla sizin için öyle ama kadınlar için iş bence. Zaten hemen evlenip hayatımı mahfetme gibi bir niyetim yok. 29 yaşında falan anca. Keşke hep seksle ev düzelse. Temizliği çamaşırı ütüsü bulaşığı... hayat böyle. Hayallerde uçan siz hayatlarda sürünen biz.
Aklına gelmemesi imkansız. Anca çok zengin birini bulup evlenirsem. Hizmetçi yaparsa işleri o zaman rahat ederim. Yoksa evi b. k götürürken seks falan yapamam 🤣🤣🤣
En İyi Cevaplar