Lütfen soruyu okuyunca detayida okuyun. Hic hayatinizda kelle paca ve işkembe yaptinizmi kac yaşında yaptınız?

19 yaşındayken hem anneme yardım etmek icin hede ögrenmek icin yaptı temizlemedinde yardım ettim anneme daha cok iyi bilgim yok ama zamanla daha iyi ögrenirim yinede nasil temizlendigini ögrendim bazı insanlar sevmez ama ben severim saglıklı güzel bir nimet.

Kelle paca işkembe ysptıgımı arkadaşıma söylemiştim onunda migdesi bulandı bir şey diyemedi arkadaşımın oglan kardeşide daha bizimkiler cig ete dokunamıyor dedi valla kelle paca konusunu actigima pişman oldum sanki arkadaşımı rencide edilmesi benim yüzümden oldu gibi geldi kardeşinin hic öyle diyecegini sanmadim. Tamam kelle pacayı işkembeyi yaparken ilk başta pis kokuyor onu temizlerken temizlerken burnu insanın alışıyor sonra bence hic bir yemekten korkulmamalı sonucda o bir nimet temiz güzel yaparsan her zaman saglıklı güzel olur😊😉
Lütfen soruyu okuyunca detayida okuyun. Hic hayatinizda kelle paca ve işkembe yaptinizmi kac yaşında yaptınız?
Güncellemeler
+1 yıl
Yaa bazı kelimeleri kılavye yanlış yazmış kusura bakmayın artık anlayarak okumaya calışirsınız
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel