Yeme & İçme En sevdiğiniz lokum türü hangisi? Müthişanne Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Malumunuz bir sürü lokum çeşidi var:Gül yapraklı, pudra şekerli, hindistan cevizli, antep fıstıklı, Narlı, limonlu, naneli, çilekli, kuş lokumu... say say bitmez😂😂Peki sizin favori lokumunuz hangisi? En sevdiğiniz lokum türü hangisi? Cevapla Pudra Soruları Sevgi Soruları Çil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
yerlixr Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Sütlü lokum, çifte kavrulmuş antep fıstıklı, güllü lokum bitiyorum. bunlara😄 0 0 Yorumla
OttoBismarck Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl otogarlarda satılan 10 tl'ye 4 kutu aldığım lokumlar. 0 0 Yorumla
Sitare_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 +1 yıl Çayın yanına bir cezerye bir de senin sohbetin olmalı ballim 1 1 Yorumla Müthişanne +1 yıl 💙💜
EemeraldD Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Lokum sevmem ama antep fıstıklı lokum nadiren tercihimdir. 1 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Antep fıstıklı ve fındıklı lokumu severim. 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Izmirden aldığım karadutlu.. 1 0 Yorumla
Birhayalimvargibi Takip Et Master Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Beyaz antep fıstıklı onlara bayılırım. İlk foto🖤Ben 1 0 Yorumla
kırgülü_ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 33% +1 yıl Ilk görseldekilerini cok seviyorum ikinci görseldekilerini hic sevmyiorum 1 0 Yorumla
Beeİnfanta Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Çifte kavrulmuş antep fıstıklı çikolata kaplı olanı 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bütün lokumlara aşığım ayırt edemiyorum hangisi olsa bir kutu bitiririm şu an 1 0 Yorumla
Madambovvaryy Takip Et FenomenGuru Yaş: 35 +1 yıl Çifte kavrulmuş antep fıstıklı ve kuş lokumu 1 0 Yorumla
İnciTokalı Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 49% +1 yıl Gül lokumu, iki tane de bisküvi bir de banmalık çay. 0 0 Yorumla
enginleventakin Takip Et Bilge Yaş: 33 +1 yıl Kaymaklı Afyon lokumu.. afyonlular siz bu işi biliyorsunuz :) 0 0 Yorumla
TozluPusulaa Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 66% +1 yıl Antep fıstıklı narlı çifte kavrulmuş 😋 1 0 Yorumla
selamcocukadam Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 47% +1 yıl Nutellalı lokum ve hindistan cevizli lokum 1 0 Yorumla
uçmayıbırakankuşş Takip Et Master Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Damla sakızlı lokuma gömün beni 1 0 Yorumla
Visal58 Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 511 cevap paylaştı. Çifte kavrulmuş ve narlı. 1 0 Yorumla
Hacıboomboom Takip Et Xper 2 Yaş: 37 +1 yıl Manda kaymağından yapılmış Afyon lokumu vazgeçilmezimdir 😋 0 0 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 992 cevap paylaştı. Ben gul aromali seviyorum. 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Lavanta aromalı lokum. 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Kuş lokumu 1 0 Yorumla
DijitalŞizofren Takip Et Master Yaş: 30 , eic 50% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. gül lokumu 1 0 Yorumla
THATMAN Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,1b cevap paylaştı. Kaymaklı lokum 2 0 Yorumla
fark_var Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 301 cevap paylaştı. Gül aromalı, sakız aromalı ve sade en sevdiklerim. 0 0 Yorumla
Ölümzindanı Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Benimki fındık Antep fistık öyle şeyler severim 0 0 Yorumla
v0lkn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 822 cevap paylaştı. Sade ve fındıklı 0 0 Yorumla
Umursamazbeyfendi Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Antep fistikli 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar