Yeme & İçme Dana işkembe mi? Kuzu işkembe mi? biradetmehmet Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Bence kuzu tamam dana daha fazla revaçta olabilir ama, kuzu hem temizlik, hem kolay pişme hemde lezzet açsın dan daha iyi 3 tabak yedim ama kendimi 4 tabak eksik yemiş hissediyorum... işkembeciler ses ver... iyi mu dana mi Dana işkembe mi? Kuzu işkembe mi? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Kantarma Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 70% +1 yıl kuzunun kendine has kokusu olur daha agir kokar dana en guzeli 4 0 Yorumla
Vaveylaaaaa41 Takip Et FenomenGuru Yaş: 36 +1 yıl Canım istedi ya dana kuzu farketmez işkembe olsun yeter 2 3 Yorumla biradetmehmet +1 yıl Koş gel. bitmeden Yorumla Vaveylaaaaa41 +1 yıl Ben gelene kadar sen bitirirsin ☺Afiyet olsun 😀 Yorumla biradetmehmet +1 yıl Ayircam soz Yorumla
Çilekliiikarrpuzz Takip Et Bilge Yaş: 25 +1 yıl Kuzu olsun 5 kuruş fazla olsun. 3 1 Yorumla biradetmehmet +1 yıl şu an göZünde 10 xper sin Yorumla
Gsdilek Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 66% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 402 cevap paylaştı. Kuzu but Hayatta yiyemen sakatat içemem ben işkembe 1 0 Yorumla
Yusufinann Takip Et Xper 1 Yaş: 45 +1 yıl Kuzu daha lezzetli ve kolay pişer, kaynatıp İlk suyunu dökün, birdaha kaynatın koku kalmaz fazlaDana çok zor pişiyor sert oluyor 1 0 Yorumla
Kalemağlarkâğıtsusar Takip Et Master Yaş: 52 +1 yıl Kuzu daha güzel.. dana işkembe yemem.. 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar