Aile & Toplum Mardin mi daha çok kürt yoksa urfa mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bir bakarmisiniz? Biriyle tanisdim da 😊 Güncellemeler+1 yıl Hangi Güncellemeler+1 yıl Takler Mardin mi daha çok kürt yoksa urfa mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Kotyoralı Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Mardin olabilir ama mardin de de çok kürt yok halkın %35 i arapUrfanında %30 u kürt 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok yaniliyosun mardin dolu kürt Yorumla Kotyoralı +1 yıl Hayır değil %65 i ooabilir bunun %30 u arap %5 süryani diyebiliriz Yorumla
NujenZanistvan Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Urfalilarin menfaatine hangisi geliyorsa o milletten oluyorlar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Niye nasil Yorumla
mergens Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Mardin ve Urfa'nın karışık olduğunu biliyorum fakat nüfus çok olduğu için Urfa diye düşünüyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Mardinliler daha sağlam urfalıların hepsi değilde çoğunun kanı bozuk😅 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Niyeku Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doğuda kimse urfalıları sevmez kolay kolay menfaatçi ve yalakalar. Çoğunluğu araplardan oluştuğu için belki ya da sınıra yakın belli değil neyse tepki çekmek istemiyorum yorumlarda da zaten benzer şeyler söylenmiş. Yorumla Soran +1 yıl Sen nerelisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne yapacaksın boşver Yorumla Soran +1 yıl Sordum sadece zaten gizlisin söylesene Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İkiside değilim dbkrlıyım ben. Yorumla fatmaaltunn1 1 yıl Sus lan tirsikci Kürt Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Urfa mı acaba bilemedim ki :) insan olması önemli değil mi ayrıca:) 0 0 Yorumla
stabeck Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 50% +1 yıl kürt olsa nıolurki inmeli olna insna olması 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet sadece sordum Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Urfa daha çok Arap diye aklımda kalmış 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ordada var baya diye biliyorum ama Yorumla technocrates +1 yıl Çok bilmiyorum, sadece aklımda öyle kalmış. Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Mardin. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Zindanadasi +1 yıl Nüfus olarak daha kalabalıklardır. İş sektör olarak daha çoktur. Ama yine de bunlar bahaneler insanı tanıyın, kararlarınızı öyle verin. Yorumla
Censeh Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Mardin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Censeh +1 yıl Ben öyle biliyorum bi sebebi yok Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. mardin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,7b cevap paylaştı. Mardin. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Mardin olabilir ama mardin de de çok kürt yok halkın %35 i arap
Urfanında %30 u kürt
Yok yaniliyosun mardin dolu kürt
Hayır değil %65 i ooabilir bunun %30 u arap %5 süryani diyebiliriz
Urfalilarin menfaatine hangisi geliyorsa o milletten oluyorlar
Niye nasil
Mardin ve Urfa'nın karışık olduğunu biliyorum fakat nüfus çok olduğu için Urfa diye düşünüyorum.
Mardinliler daha sağlam urfalıların hepsi değilde çoğunun kanı bozuk😅
Niyeku
Doğuda kimse urfalıları sevmez kolay kolay menfaatçi ve yalakalar. Çoğunluğu araplardan oluştuğu için belki ya da sınıra yakın belli değil neyse tepki çekmek istemiyorum yorumlarda da zaten benzer şeyler söylenmiş.
Sen nerelisin
Ne yapacaksın boşver
Sordum sadece zaten gizlisin söylesene
İkiside değilim dbkrlıyım ben.
Sus lan tirsikci Kürt
Urfa mı acaba bilemedim ki :) insan olması önemli değil mi ayrıca:)
kürt olsa nıolurki inmeli olna insna olması
Evet sadece sordum
ikiside kürt arap karışık galiba
Urfa daha çok Arap diye aklımda kalmış
Ordada var baya diye biliyorum ama
Çok bilmiyorum, sadece aklımda öyle kalmış.
Mardin.
Neden
Nüfus olarak daha kalabalıklardır. İş sektör olarak daha çoktur. Ama yine de bunlar bahaneler insanı tanıyın, kararlarınızı öyle verin.
Mardin
Niye
Ben öyle biliyorum bi sebebi yok
mardin
Neden
Urfa
Mardin.
Neden