Tek başınıza yemek yiyebiliyor musunuz? Benim aşamadığım bir sorundur, 20 yaşıma geldim hâla tek başıma yemek yiyemem. Birilerine acıktım dediğimde, sen ye ben yemeyeceğim derlerse ben de yemiyorum, ya da onlarıda masaya oturtuyorum yanımda otursunlar diye, yesem bile yemeğin lezzetini alamıyorum. :D
Ben izinliyken esim calisiyordu ben evde kahvalti ve ogle arasi hicbirsey yemedim sadece meyve suyu ve su ictim aksamdan aksama binde bir avuc kadar yerdim beslenme duzenim bozuldu burdan esime sesleniyorum bidaha izinlerimiz ayni gune aliyoruz aslanim yoksa ben vefat😂
Dışarda tek yemeyi sevmem. Evde yemek yemek için birini de aramam. Dışarıda yanımda birileri varsa ve onlar yemiyorsa tokum da deseler yanlarında tek ben yiyemem. Ben yerken yanımda bulunanların da yemesi gerekir öteki türlü rahatsız eder bu durum beni.
Sohbet muhabbet ile yenilen yemeğin lezzeti bambaşka ama alışkanlık olduğu için tek başımada yemek yemeyi gerçekleştirebiliyorum hemde kendime krallar gibi sofra kurarak 😊😊😊
Benim bir arkadaşımda öyleydi. Sabah kalvaltı yapmadan dışarı çıkamam ben. Kahvaltı yapar arkadaşımla buluşur birde onunla yemek yerdim 😇 bana fark etmiyor tak başıma da yerim kalabalıkla da yerim. 😇
Mına bile koyuyorum. Hatta tek başıma daha pis yemek yerim ve bu beni daha mutlu eder 😂 Ekmegi menemene bana bana yemek mesela 😂 Başkası olsa çatalla yerim😂
En İyi Cevaplar