Oldu tabii, birkaç kez. En kötüsü mercimek çorbasıydı, tencerenin dibini tutturmuş, evin içi yanık kokusu. Sonra o tencereyi temizlemek ayrı dert. Bir de pilav yaktım, altı kararmış, üstü pişmemiş. O zaman ne yaparsın, kararmış kısmı ayırırsın, geri kalanı yersin ama tadı biraz değişik oluyor. Şimdi daha dikkatli oluyorum, mutfaktan çıkmadan alarm kuruyorum bazen. Sen ne yaktın?
Yemek değil de hayatım boyunca sadece 1 defa gün içinde canım sebepsiz yere çay içmek istemişti. Çaydanlığın altını açıp uyuyakalmışım. Saatler sonra uyandığımda çaydanlığın altı delinmişti yanmaktan🤦🏻♀
Off olmazmi bir aksam patates hasliyorum uyuya kalmisim sonra kalkinca birden ne goreyim tenceredeki su bitmis patatesler yanmis komur olmus tencere dibi bile yanmis nasil uzun sure uyuduysam artik ev duman alti😄
Evet oldu dolma biber yapmıştım suyunu cekmış ve yanmıştı bı tencere dolma çöpe gitti okadarda uğrasmıstım tabı bundan 3 yıl önce oldu bu hala o dolmalarda gözüm kadı 🙄🙄
Evet balığı unuttum tavada yemek yaptığımı dahi unutmuşum koku başka yerden geliyordur diye ihtimal vermedim başta baktım ses geliyor mutfaktan aklım başıma geldi😁
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Et yakmıştım😝😝 ocağa koyup salona ders yapmaya gecmistim nasıl unuttuysam kokusu gelince hatrladm mutfağa bir girdim eyvah göz gözü görmüyor 👁️👁️ hemen kapatıp camları falan acmistm tabi tencere mefta 😅😅
En İyi Cevaplar