İsteme olayında kahveyi nasıl ayarlıyorsunuz? Kimisi orta, kimisi sütlü kimisi de şekersiz tercih eder. Hepsine aynı kahveyi mi içiriyorsunuz? Bir de köpüğü hepsine nasıl yettiriyorsunuz? İçeride ikram ederken utanıyor musunuz? Oh be sordum, rahatladım.
Kız isteme kahvesi nasıl yapılır, herkesin kahvesi nasıl ayarlanır?
Kuzum isteme kahvesinin hepsini gelin yapamaz aynı anda zaten. Evinde kahve makinesi olanlar hemen yapabilir o ayrı. Fakat ben iki cezve kullanmistim. Kaynanam kayinpederim ve eşimin kahvesini ben götürdüm ikram ettim ben yapmadım 😂😂 Annemler kuzenlerim filan yapiyorlardi ben de ikram ediyordum😂
Kız kız istemede sütlü kahve yapılır mı hiç. 😁. Bir kerede 3-4 tane kahveyi bir arada yapmak gerekirse 2 cezve ( ya da o tarz bir makina) kullanmak mantıklı olur. Önce aile büyüklerine yapılmalı tabi. Bayram tatilinde 2 kız istemeye katıldım antremanlıyım yani😁
Şekersi dışındakiler orta yapılır genelde :D Kimsenin damak tadı o kadar gelişkin değil zaten, çok da kasmaya gerek yok :) Kahveleri ayrı cezvelerde yaparsan köpüğü de yeter. 5-6 kişilik cezvelerde.
En İyi Cevaplar