Erkekler de nasıl içmek isteyeceğini söylesin :D

Erkekler de nasıl içmek isteyeceğini söylesin :D
Kezzap koyarım 💣💀☠️
Şaka şaka 😌
Normal kahve veririm,
herkes tuzlu Falan filan gibi aynı şeyi yapıyor bende farkı bir şey yaparım.
Ama eğer Türk olmazsa damat,
sonuna kadar hayatında içtiği en kötü kahve olarak uğraşırım☠️💀💣
(Bu arada adamı öldürmeyelim rica ediyorum)
Ne şekilde içiyorsa ona göre yaparım. Kuzenimin istemesinde yarım tuzluğu döktüğünü gördükten sonra bizim enişteye acımıştım kendi kendime ben yapamayacağım galiba dedim. 😁
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Biraz kimyon biraz pul biber biraz karabiber biraz isot hahaha
Kızım bende mide ülseri var kocanı ilk günden diğer tarafa yollayıp sonra kara dul olarak mı gezecen
Normal orta şekerli Türk kahvesini yaptım.
Abi tuzlu yapmaya ne gerek var şekerli içsin adam
Bol şekerli yaparım
Nasıl içersin hayatım diye soracam, şekerli orta sade? Hangisini isterse onu yaparım. Tuz at baharat at bilmem ne yap pek öyle şeylerle ilgilenmiyorum eğlenceli de gelmiyor. Adam orada zaten heyecanlı bir de boğazını tuzla yakmaya ne gerek var. Ayy ölen bile oldu bunun yüzünden, baharatları fazla katılmıştı diye şaka gibi
Allah affetsin ama tiksiniyorum böyle şeylerden. Her şeyin sadesi, zarifi makbuldür. Yanlış anlaşılmasın kimseyi yargılamıyorum herkes istediğini seçmekte özgür. Ben mümkün değil tercih etmem, edemem.
Eskiden kızlar istemeye gelene tuzlu kahve yapınca beğenmedi/istemiyor anlamına gelirmiş. Şimdikiler elinden gelse çamaşır suyu koyacak, düşmanına mı kahve yapıyorsun 😂 yazık günah ya.
Bana damat gelebileceğini hiç düşünmüyorum. Tercihlerim sadece kadınlardan yana. Ben gittiğimde de artık bizimki ne yaparsa onu içeriz.
Nasıl içiyorsa öyle pişiririm. Tuzlu kahve bana saçma geliyor. Sonradan itelenmeye çalışılan bir adet.
Beni kimse istemesin fjdjjd tuzlu olmasın onun dışında ne koyarsa koysun :D
Sade isterim, yanında da gül lokumu olursa yeterli benim için. Tuz atarlarsa halıya dökerim :)
Ya ben kıyamam 😆😆❤️ ama tuz karabiber acı biber falan ben galiba hepsini koyarım ya djsmcşöd
Ben şekere boğacağım kahveyi😃 şekeri olduğu gibi dökeceğim, ağzı tatlansın damat beyin xd
Nasıl seviyorsa öyle , şu tuzlu kahve muhabbetti bi bana mı saçma geliyo..
Sade sert bir kahve olsun kafî. İçinde abuk şeyler olursa içmem
Doğru düzgün bir kahve gelmezse size iyi günler der çıkarım ortamdan
Normal sade bir şekilde yaparım ya. Çoğu kişi gibi içine tuzu, biberi doldurmam. Kıyamam ben 🥺
Yorumlarda pul biber, kimyon, karabiber, tuz diyenler olmuş. Direk asit koyun mk
Ben eşime bool şekerli kahve ve bol şekerli su yapmıştım 🙈😂
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş