Takıntım yüzüden ağzıma kilit vururum yinede yemem diyenler varsa bendensiniz. :D Istemediğiniz yemeği zorla yemek kadar kötü birşey yok, sanki sevmediğin çok nefret ettiğin bir yemek yercesine bir isteksizlik oluşuyor o an. :)
Nereye gittiğinizde sevmediğiniz yemekleri zorla yemek zorunda kalıyorsunuz?
Zorla yemek yemem, yemek yemek istemiyorsam nezaket bile tanımam yeme bozukluğu yaşadım daha önce her şeyden tiksinir kusar hale gelmiştim hassasım bu konuda ve ben her yerde yenek yiyebilen biri değilim annemin elinden başka kimsenin elinden yiyemiyorum ailem dışında diyelim ya da
Evde ailem de bildiği için birşey demezler genelde, ama konu misafirlikte olursa karnım tok numarası yapıyorum. Misafirliğe gittiğimiz kişiler zorlarsa da ailem hemen müdahale eder, etmedikleri takdirde iş kusmaya kadar gidebiliyor çünkü 😅
Nereye gidersem gideyim sevmediğim bir yemek varsa isterse alınsın kırılsın yemiyorum. Gerçi ben gittiğim yerlerde de sevdiğim yemek dahi görsem yiyemiyorum takıntılıyım.
Tavuk yemem 😬 Ama tanımadığım temizlikte güvenmediğim elinden hiç bir şey yemezdim🙈 Şu anda kimseyi kırmanın anlamı yok 1 çatal alıyorum hatır için her şeyden☺️
Hatır için çiğ tavuk demişler. Hatrı sayılan kişiler için bikaç kaşık veya çatal alırım sonra çok aç olmadığımı ya da iştahım olmadığını söyler kalkarım. Dayanamam tadını beğenmediğim yemeğe
En İyi Cevaplar