Cipis, soğuk meşrubatlar, tatlılar ve mayhoş birkaç atıştırmalık... 😍 He unutmadan, biraz da taze meyveler. 🍉 🍇 Benim liste biraz uzun. 🙈😂 Peki ya sizin? Harika bir film izlerken yanına en iyi ne gider?
En iyi sessizlik gider. En çok sevdiğin yemeği yemek. Eskiden dışardan 1 tane güzel yemek alırdım ve filmde. İzlemek istediğim Filmi izlerken istediğim yemeği yerdim. Gerçekten çok güzel 1 şeydir.
Film sinemada ya da evde izlenirken bişey yenip içilmesi filme olan dikkatinizi bozar. Ama çerezlik filmlerde var tabi sağuk içecek yanında tuzlu fıstık harika olur
bir kaç cips ve cips sosları eti karam gurme kola cizivic bisküvi eti pok kek limonlu baharatlı kiraker magnum bademli yaprak sarma çiğ köfte rus salatası su böreği ay costum
Ben eğer o gün çok ama çoooook yorulmuşsam ve film keyfi yapıyorsam browni ve süt koyarım yanıma sadece onları yer içerim... ha ama yorgun değilsem o gün ve film keyfi yapıyorsam yanıma alacağım tek şey miiiis gibi kahvem olur!!!
İçecek bir şeylerin olması yeterli gelir bana, daha fazlasıyla uğraşmak istemem, içmeyi yemeye yeğlerim çok zaman, bu alışkanlığım da bundan gelmektedir.
En İyi Cevaplar