Film izlerken sadece keyif mi alırsınız yoksa hayata dair size bir şeyler katar mı?
Cevabın nedir?
Bazı filmler hiçbişey katmaz katmadığı gibi de birşeyleri alır senden.bazı filmler vardır çok şey katan.film izlemeyi seviyorum.yani keyif de alıyorum.
kanlı elmas,şimdi ya da asla,schindlerin listesi,akıl oyunları,can dostum,zincirsiz gibi filmler insana çok ama çok şey katar.siyah kuğuyu da ayrı bir kefeye koyuyorum ama o filmden birşey anlamayabilirsin çoğu insan insan da anlamaz zaten.tabi yorum gücüne bağlı.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
ufkumu genişletiyor. Daha geniş düşünmemi sağlıyor. olaylar karşısında tahlil yeteneğim güçleniyor.
14 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel.
- +1 yıl
Rica ederim :)
Sinema 7. sanattır ve sanatın duygusal ve düşünsel etkileme gücü vardır. Etkisinde kaldığın her film sana bir şeyler katar. Ne kadar izlersen duygusal ve düşünsel birikimlerin o kadar yoğunlaşır ve hiç bir film sana sürpriz yapamaz olur. Senaryo akarken bir taraftan sen de yazarsın. Her bir film senin beğeni çıtanı yükseltir ve bence bilinçaltına sonradan kullanabileceğin bir şeyler atar diye düşünüyorum. :)
11 Yorumla- +1 yıl
Güzel.Teşekkürler.
valla ben keyif alıyorum hele korku filmleri romantik-aşk filmi izlersem normal hayata dönünce neden böyle değil die üzülyorum
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
18Cevap
- +1 yıl
insanların hayal gücünü geliştirir yaratıcılığını ortaya koyar bir çok bilim adamı star track ten bir şeyler görüp ortaya koymuşlar. cep telefonunun icadı fotoselli kapılar hep star trackten alıntıdır. aynı zamanda aşk filimleride öyle insanlar öküzlülüğünü kaybediyorlar yavaş yavaş duygusalığa bağladılar
10 Yorumla Kesinlikle kazandirir. Ben herkese tavsiye ederim mutlaka bol bol. Film bir kulturdur. Sana bir seyler katar. Kitaptan daha etkilidir bana göre. 1 TB arsivim vardi, gerisininsiz dusunun. Film izleyin, izlettirin. Isterse 20 yy filmleri isterse 21 yy ayirt etmeyin. Illa ki katacaktir kisiliginize bir seyler.
10 YorumlaGerçekten sadece izlemekten daha fazlası oluyor bazen. Mesela ''Benim Adım KHAN'' Bu film bana çok şey kattı.
11 Yorumla- +1 yıl
Evet güzel filmdi.
- +1 yıl
renk katar,deneyim katar,analiz katar,görsellik ve bilgi katar sonuç olarak da keyif alırsın..
10 Yorumla arkadas cevresinde o film hakkında muhabbet acıldımı iki söz etme imkanı saplıo mal gibi kalmıom ortamda
10 Yorumlaannemle ızlerken annem cay katıyo ya onu sevıyom ıste
10 Yorumlahayalgücünün ne kadar sınırsız olduğunu ve olayları, insanları nasıl analiz etmem gerektiğini öğretiyor.
00 Yorumlaizlemeye deger filmler azaldi, izlerken bunaliyorum.
10 YorumlaUfkum genişliyor.Farklı açılardan bakabiliyorum.Türkçe altyazılı filmler dilimi geliştirmede faydalı oluyor.
10 Yorumla- +1 yıl
hiç izlemeyen biriyle arandaki fark barizdir.
10 Yorumla - +1 yıl
uydurmaca bir hayatın içine giriyoruz
10 Yorumla - +1 yıl
vakit öldürüyor sadece :)
10 Yorumla - +1 yıl
%50 katar %50 zaman öldürme
10 Yorumla seri filmleri izleyince roman okumuş gibi oluyorum
10 Yorumla- +1 yıl
film zilemek bana hırs kazandırmıştır her zman
10 Yorumla Hayal gücün gelişiyor.
10 Yorumlahayal ürünü oluyor benim için
10 Yorumla- +1 yıl