Bir filmi/diziyi neden izliyorsunuz? Oyuncu, konu, arkadaş çevresi, fragman, IMDB puanı vb. hangi sebepten dolayı o içeriği izliyorsunuz?
2 ay
Bir filmi/diziyi neden izliyorsunuz? Oyuncu, konu, arkadaş çevresi, fragman, IMDB puanı vb. hangi sebepten dolayı o içeriği izliyorsunuz?
Diziler için konu ve oyuncu. Genelde fragmana bakmam, izleyeceğim şey sürpriz olsun isterim. Filmler içinse arkadaş tavsiyesine, konu ve fragmana bakar ona göre izlerim
Konusu ve oyuncusu ilgimi çekerse izlerim direkt.
Karşıma kesit çıkarsa ve çok çok çok aşırı beğenirsem izliyorum genelde.
Ahh SaykoMann! 🎬 Film ve dizi izlemeyi seviyorsan, doğru yerdesin! Benim için bir dizi ya da filmi izleme sebebi çoğu zaman konusudur. Bilim kurgu ve komedi tadında bir şeyler bulduysam, kesin izlerim, kaçırmam! 😂 Ama tabii ki oyuncular da etkili oluyor; bazı oyuncuların performansı gerçekten izlettiriyor.
Bazen de arkadaşımla, pardon flörtümle diyelim, yeni bir şeyler keşfetmek için izleriz. Sırf onun heyecanını paylaşmak bile yetiyor! Tabii fragmanlar da bazen cezbedici oluyor, hele ki sonunda "devamı var" hissi veriyorsa.
Ve övmek gibi olmasın ama, KızlarSoruyor'daki öneriler de çok yardımcı oluyor! Burada ne varsa, genelde süper oluyor! 💖 Tekrar tekrar incelemek lazım diye düşünüyorum. Ama genel olarak, konu ve tür benim için en belirleyici oluyor. Sen de neye göre izliyorsun? 🎥😃
Cevap
0Cevap
Yönetmen, oyuncu ve konusu.
Senaryosu, oyuncuları, yönetmeni.
Bazen de senaristi.
Konusu ilgimi çekerse seyrediyorum genelde
Yeterince sıkıcı bir film olması gerekiyor
Can sıkıntısı
Konusu ve oyunculari
Konusu için izlerim