Evet ya gerçekten çok farkediyo, hotdöneri ben çok seviyorum arkadaşım hiç sevmiyo gittiğimizde onlara ben söyledim benim yediğim gibi çok çok güzel değildi
Trakyalı olmak kimliğinin önüme mi geçti kral Trakya usulü diyince bende öyle bir döner var zannediyorum ya tamam trakyalısın anladık şimdi birazda kendin ol lütfen
Kardeşim aklında sıkıntı mı var donas diye bir yemek yok donas bunun markası anlatayabiliyo musun? İlk marka bu ve yaygın olduğu için her soslu dürüme donas diyosun her sütlü kahveye nescafe dediğin gibi
Hataylı değilim kardeşim, kayseriliyim. Döner kebap yarıştırmak için jeopolitik bir sebebim yok yani. Görsellerde aratırsan donas, hotdöner , hatso gibi birsürü marka ve görselinde aynı dürümleri görebilirsin. Umarım marka isimlerinde hat geçmesi sana bir ipucu vermiştir.
Bu zaten ahım şahım bir kebap döner türü değil, fast food bir yiyecek, özelliği içindeki malzemenin çok ve lavaşın, malzemelerin salçalı bir sosa bulanması. Bu anlattığın donas diyeceksin şimdi yine, ben bir türlü donasında hatay usulü döner olduğunu anlatamıyorum nedense. adamlar sitelerinde yazmış sen ikna olmasanda dns group şeklinde bakabilirsin, hatay mutfağı adına farklı restoranlarıda varmış.
En İyi Cevaplar