Görüşleriniz için çok teşekkür ederim. %65'lik bir dilimle mısırlı salata önde. İyi günler.
Bugünlük de böyle olsun 🌸 peynirli salata mı, mısırlı salata mı?
Görüşleriniz için çok teşekkür ederim. %65'lik bir dilimle mısırlı salata önde. İyi günler.

Patates ve yumurtalı salatayı seviyorum ben. Spor sonrası çok iyi oluyor. 1 patates, 2 yumurta, domates, salatalık, havuç, soğan, yeşillikler vs. yanına da yarım ekmek ohh mis.
%100 organik, genetiği değiştirilmemiş mısır yok
E süt ve süt ürünleri testoyu baskılar tıpkı şeker gibi ve deri kalinlasmasi yapar o yüzden sade salata 😎
Emin misin süt ürünlerinin testesteronu baskıladığını? Bence yine yanlış bilgi paylaşıyorsun. GDO konusunda haklı olabilirsin ona bir şey diyemem ama süt ürünleri testeyu baskılar demek yanlış bence. Süt için konuşayım, sütte östrojen var, ayrıca süt hem türkçe kaynaklarda, hem de yabancı kaynaklarda okuduğuma göre süt insan için uygun bir gıda değildir derler. Ama süt ürünleri olunca iş değişiyor. İşlemlerden geçiriliyor çünkü. Ama sütten yapılan yoğurt, peynir için ise durum farklı bildiğim kadarıyla. Mesela ev yoğurdu oldukça sağlıklı bir gıda. Hormon olmadığı ve doğal olduğu sürece bir zararı yok. Tabi süt doğal olsa bile zararlı oluyor. Tıp bilimi böyle açıklıyor bunu. Süt ürünlerinin testoyu baskıladığına dair elinde bir kanıt veya araştırma varsa paylaş.
Tabiki var klavye hatası testoyu değil growth hormonunu baskılar. Direkt olarak süt ve süt ürünleri değil sut ve süt ürünlerinde bulunan laktoz
Bu bir şeker türüdür ve şeker türleri growth hormonunu baskılar.
Vücut geliştiriciler dışardan growth aldığında asla süt ve süt ürünleri tüketmez.
Türkçe bir kaynakta bunları bulmak zor.
Instagram da dgcanpolat ı takip et özel olan hesabını orada detaylı anlatı mı var.
Tabi eğer takip isteğini kabul ederse
Oraya sadece ileri seviye sporcu yarışmacı isteklerini kabul ediyor.
Bu arada testesteron değil testosteron
Dur gözlük koymayı unutmusum 😎
Yine yanlış bilgi demişsin
Daha önce nerede yanlış bir bilgi verdigimi gördün
Yorumunda testoyu baskılar demişsin, şimdi growth hormonunu diyorsun :D İkisi farklı şeyler kardeş. Mastürbasyonun zararları adlı bencende yazdığın bilgilerin yüzde 90 ı yanlıştı. :D Neyse takıl kafana göre. Süt zararlıdır bunda haklısın ama diğerlerinde hormon yoksa bence bir zararı yok. Neyse iyi günler.
Ikisinin farklı şeyler olduğunu biliyorum ve senin bilmedigin milyarlarca şey daha biliyorum. Bir kaç tane kendini bilmez doktor çıkıp dikkat çekmek için masturbasyon faydalı desin sizde onlara inanın sonra bizim kitaplardan okuduğumuz bilgiler yanlış olsun...
Sut ve süt ürünleri testoyu değil büyüme hormonu olan growth hormonunu baskılar. Sütte kalsiyum var diyen ebevyenler çocuklarına ıspanak yedirsin tercih etsin.
"Ikisinin farklı şeyler olduğunu biliyorum ve senin bilmedigin milyarlarca şey daha biliyorum." :D :D Güldürdün. Sen benim tırnağım bile edemezsin. Kendini fazla övme o yüzden. Birincisi konudaki ilk yorumda kendin testo dedin. Sonra ben testesteron yazınca, öyle yazılmaz böyle yazılır diye komik muhabbetlere girdin. :D Ama ilk yanlış yazan sendin. Ben önemsemedim, direk hızlıca yazdım. İkinci konu, testoyu baskılar dedin ve yanlış bir şey söylemiş oldun. Mastürbasyon konusunda söylediklerinin yüzde 90 ı bilim dışı ve yanlıştı. Bilimsel olarak kanıtlanmamış ve hatta aksi kanıtlanmış şeyleri, sadece sezgilerine ve yanlış düşüncelerine dayanarak gidip bence yazmışsın :D Yabancı doktorlar da Türk doktorlar da kararında yapılan mastürbasyonun zararlı olmadığını söylüyor. P*rnoya mastürbasyon yapmak zararlıdır, çünkü dopamin dengesini bozar. Düşünerek veya normal şekillerde yapılan mastürbasyon ise aşırıya kaçılmadığı sürece zararlı olmadığı gibi faydalıdır da. Bunu ben demiyorum, bunu bilim söylüyor. Ben bilimin söylediğini söylüyorum.
Bu ülkenin en büyük sorunu ne biliyor musun. Fazla bir şey bilmeyip, her şeyi bildiğini zannedenler. Bu ülke tabi gelişmez. Neden çünkü küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyor.
Ben zaten süt faydalıdır diye bir şey demedim. Başından beri söylüyorum süt zararlıdır diye. Ama bunun sebepleri başka. Sütte östrojen var, ayrıca sütlerin çoğu su ve süt tozundan yapılıyor. Diğer söylediklerin yanlış dedim. Sen ise ben onu biliyorum, senin bilmediğin milyarlarca şey daha biliyorum havasına girdin. Sen 4-5 tane konuda yanlış bilgi verdiğin için ben seni küçük düşürmeme rağmen, sen beni küçük düşürmeye kalkıyorsun o az buçuk bilgilerinle.
Bir söz var, bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa, orada güneş batıyor demektir. Sen yeterince dersine çalışmamışsın. Git biraz daha çalış. 2-3 fırın ekmek yersen belki benim çeyreğim olabilirsin. :D
Yazdıklarında katıldığım tek şey bu ülkenin en büyük sorunu fazla bir şey bilmeyip her şey bildiğini zannedenler var.
Sütte östörojen konusu
Gebelik döneminde olan ineğin sütün de olur ancak diğer türlü sütte östorojen yok denecek kadar azdır.
Ya sen onu bunu boşver tamam sen benden daha bilgilisin
Ben senin çeyreğin değil
Çeyreğinin çeyreği olamam
Senden tek isteğim seninle muhabbet edelim
Ama engel atmıýcaksın
Kaçmiýcaksın
Yalan söylemiyceksin
Ben sana hiçbir şey bilmiyorsun demek istemezdim ama sen normal bir sohbeti kalkıp "Ikisinin farklı şeyler olduğunu biliyorum ve senin bilmedigin milyarlarca şey daha biliyorum." havalarına girersen o zaman sohbetin akışını değiştirmiş olursun. Sen önceki bencende bilim dışı şeyler yazdın. Yazdığın şeylerin bilim dışı olduğu yüzde 100 netti. Ben yine de sadece yanlış yazdığını söyledim. Kalkıp seni yermeye çalışmadım. İstesem yapardım ama gerek yok. Çünkü önemsiz bir konu. Bir insanın paylaştığı bilginin yanlış olduğunu söylemek ve bunun üzerinden sohbet karşıdaki insanı alçaltmaz. Sen de farklı bir şey biliyorsan kanıtlarını paylaşabilirsin. Olay budur. Ama sen hemen dakika bir gol bir ya ben her şeyi biliyorum, senin bilmediğinin milyarlarca şeyi daha biliyorum dersen buna gülerim işte. Einstein ın biz sözü var. Ego= 1/Bilgi diye. Bilgi arttıkça ego azalır.
Neyse fazla tartışmak istemiyorum bu konu üzerinde daha. İyi günler.
Tamam sen haklısın sen biliyorsun
Ben hiç birşey bilmiyorum
Senden isteğim bana bir mesaj at
Atamıyorum ben çünkü
Sohbet muhabbet havasında birbirimizi kırmadan muhabbet edelim
İkisi de tercihim ama en çok "kızarmış hellim ve portakal kabuğu rendeli" salatam 😋
Bence peynirle salatalık ayrılmaz ikili bu nedenle bunu seçtim.
Cevap
7Cevap
Peynirli salata daha sağlıklı diye düşünüyorum 💫
Peynirli dedim.
İkisini de çok severim ayrı ayrı
Peynirli Mısırlı tavuklu salata 😊😋
Mısırlı salata olsun :)
İkisi de yapan olsa sa yesek
Hepsi olabir ayriyetten balık tavuk da olabilir
Peynir herşeyin birşeyi var.
İkisini de çok severim
Mısıra bayılıyoruum 😍