Konu Gerçek Hayat dışında Hayel Ürünü içerdiğini düşünüyorum Ki Böyle bir Düşüncenin Tercihi Olmamalı Karşında Bir insan Kadın Varsa Oldugu Haliyle Kabul Etmeli Sevmeli İnsan Ve Saygı Duymalı Ve zaten Bir Kadın Gerçekten merkezinde Kalbinde her şeyden çok sevdiği Erkegi veya Kadını Var ise Onu her yönden mutlu Etmek için Eliden geleni yaparak potasiyelin Üstünde Sevdiği İnsanı mutlu edecegini düşünüyorum yemek de yapar ayaklarını da yıkar sana her konuda yardım eder düşüncesini söyler birbirinizin eksiklerini tamamlayabilirsiniz yani tabi ki aynı şekilde Erkek içinde geçerli Dostum bencs bir ilişkinin Uzun ömürlü olmasının sırrı Her seferinde Yaratıcı Olarak Her daim her yönden sınırları zorlarken Azim hırs çaba sıkılmadan usanmadan durmadan yenilemeye açık olmalı pes etmeden her türlü engele boyun egmemektir. Tabi ki romantizim de önemli
Makyajlı kızı yapay buluyorum. Hafif bir makyaj olabilir. Ruj vs ama fazlası itici gözüküyor. İyi yemek yapması güzel tabi ki ama bir kadını iyi yemek yapıp yapmamasına göre seçmem. Karakterine, iletişimine, birlikte olduğumuz zamanda beni daha mutlu biri yapıp yapmamasına göre seçerim. Yemek yapmayı öğreniriz onlar sorun değil. Ben biliyorum bazı yemekleri yapmayı, o da illa ki bir şeyler biliyordur. Bilmediklerimizi de öğreniriz. :)
Güzel yemek yapan kız, güzel makyaj yapan kızdan önde falan değildir. Özellikle ilişkinin başında göze güzel görünmek, mideye güzel görünmekten daha önceliklidir. Adam seni güzel görmezse sen iyi yemek yapmışsın nereden bilecek! Ama olur ya ilişki uzar, birlikte yaşamaya başlanır, evlenilir ancak o zaman güzel yemek yapan kız avantaj elde eder. Başta bence pek önemi yok :)
Bu sorulari boyle salak salak donusumlu soruyonuz ya bikmadiniz yani.. sunu yapan kiz mi sunu yapan kiz mi.. kendi kendinizi gomup sonra ladin ozgurlugu kadin haklari diye geziniyosunuz bide... Kendi hemcinsinizi siz bu sorularla bitiriyosunuz.. "kadin dedigin" adi altinda
Makyaj için demiyorum kadın biraz kendine bakmali anneme çok kizarim bu konuda hatta bikeresinde saçlarını boyamistim artık git kuaföre paranı ben vericem dedim. 😊 Erkeğin tutumu çok önemli kadınlarda koreliyor zamanla eşler bir süre sonra birbirlerine benziyorlar zaten. İnsan biraz kendi için yaşamalı fedakarlik bir yere kadar...
Güzel makyaj yapan. Güzel olduğu için herkes güzel sözler söyler, sevgilisi ilgi duyar, yatakta daha mutlu eder, herşeyi güzel ilerledi için motivasyonu yüksek olur, iki yanlıştan sonra yemeğini de güzel yapar 👍
Bu bakımsız kadınların kendini avuttuğu acınası bir cümle sadece :D Hem güzel yemek yapan hem makyaj yapan kadınlarda var üzgünüm kendine bakan kadın her konuda 1 adım öndedir
Güzel yemek yapması önemli değil o yemeği yiyebiliyor muyuz? Yani güzel makyaj yapan kız daha da güzelleşiyor ve bunu görüyoruz ama güzel yemek yapan kadın yaptığı yemekleri yedirmedikçe güzel yemek yaptığı tamamen sözde kalacak
Bence makyaj yapan süslenen daha öndedir. Yemeği bende yapıyorum annemdr ya da parasıyla da yiyorum. Ama benim için kimse süslenip hazırlanmıyor. Ben yemek yapabilen çirkin kız yerine ben için süslenen güzel kızdan yanayım
Hayır, güzel seks yapan güzel kız öndedir. Ama sevgilimde bu iki özellikten birini seçmek zorunda kalsam güzel yemek yapanı seçerim. Çok yediğimden değil makyaj sevmediğimden.
Güzel yemek yapmak bir yetenektir, güzel makyajı yapmakta bir yetenek önemli olan ne yaparsan yap ister iyi yap ister kötü yeterki sevdiğini hissettir karşındakine
Kendimi bildim bileli ılineer ı çekmemiş bir insan olarak bir kadının kendini badana yapmasında hiç bir üstünlük göremiyorum yemek yapmasında da aynı. Ama iki tarafı da ağlatırım 🤣🤣🤣
Sonuçta bana annemden gayrrı hiçbir kadın yemek yapmaz ve hiçbir kadının uğrunda makyaj yapıp süslendiği erkek olmadım. Allah herkesin gönlüne göre versin. Bana ikisi de eşit ikisi de uzak.
Elbette öndedir makyaj karın doyurmaz beyler 😂😂😂 hem bu demektir ki ağır dolandırıcı var karşınızda dusunsenize bir uyaniyorsunuz yanınızdaki kadın akşam uyuduğunuz kadına hiç benzemiyor 😂😂😂
Bunu dediğine göre sen yemekte kötü makyajda iyi olanlardansin ki boyle boş yaparak lafı üzerine alındığını anlıyorum 😂😂😂 o yüzden boya badanada seninle hiicc yarisabilecegimi sanmıyorum bana salça olmadan sakince git yüzündeki filli boyaları çıkar sen olmuyorsa tiner falan bağışında bulunalım 😊
Güzel makyaj yapan kız benim için 10 - 0 geridedir. Yemek yemeyi seven bir insan değilim fakat iyi yemek yapabilen bir kız benim için, iyi bir makyaj yapan kızdan kat ve kat daha iyidir.
makyaj yapan diyip kadını yiyemeyceklerine göre. öecbur yemek yapan diyip makyaj yapanla aldatacaklar. işte kendilerini zeki sanıyolar ama yemezler dostum sjajsjsja
@aysegüll95 nasıl insanlarla karşılaştiniz bu insanların sizden ne gibi beklentileri oldu fikrim yok ama erkekleri genel bir kalıba koymayin.. kimi kadında makyaj arar kimisi zeka ve olgunluk ahlak.. kimisi eğlenme kafasındadir kimisi ciddi niyetle eşim olabilir mi diye bakar. . Önemli olan karakterinize ve yapıniza uygun doğru kişiyi seçmeniz.. keyifli forumlar
Her kadın makyajı kusurlu olduğunu düşündüğü için yapmaz yalnız komik olma :D bakım ve zevk meselesi her makyaj yapan çirkin her yapmayan doğal güzel değildir bu algıda yanılıyosunuz
Ama dur ya burda böyle yavvvşakk yavvvşakk konuşup sağda solda da 5 yıllık ilişkim evlilik yolunda bitti diye ağlarsınız sonra da herşeyde kadınları suçlu tutarsınız değil mi karakter yapınız bu çünkü
En İyi Cevaplar