Merhaba KScan, Dedim güzel çekirdek çitleyeyim, uzun zamandır yemiyordum, canım çekti Migros’ta görünce aldım. 170 gr bir paketi 7,50 TL. Bana oldukça pahalı geldi ama aldık artık bir kere... Siz hangi çekirdeği alıyorsunuz, hangisini önerirsiniz danışmak istedim. Sizin favoriniz hangi marka, neden?
Tadım Japon Ay Çekirdeği
Simbat Ay Çekirdeği
Peyman Çitliyo
Papağan Ay Çekirdeği
Kuruyemişçiden açık çekirdek alıyorum.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Peyman Çitliyo Kara Şimşek çekirdek aldım, senin favorin hangi çekirdek?
Tadım japon çekirdeği favorim tuzsuz olan 400 gram 11 TL Peyman dan uygun vede daha güzel tadı var denedim ben çoğunu tadımdan aldığım lezzeti almadım hiç birinden. Afiyet olsun.
Film mafya filmi olmasına rağmen ben göz yaşlarına boğuldum yönetmen çok kaliteli iş çıkarmış hele o sevgilisinin arabasının havaya uçtu anda ben bittim usta :)
Maşallah 💛 Benimki 6 yaşında ve bu tür şeyleri 4 yıldan beri yediği için bir sorun olmadı. Ama siz yine de benimkine uyup vermeyin. Kendisi normal kuş gibi ötmek yerine insan gibi konuşuyor, kendisini insan sanıyorum. Çekirdek ve salatayı çok seviyorlar onu tavsiye edebilirim ama. 🐦
Eskiden böyleydi paketler twitter.com/kemalydn/status/815203688109273088 o yüzden adı da Japon çekirdeğiydi. Şimdi bir de böyle nostaljik paket yapmışlar Sen çok gençsin o yüzden garip geliyor, anlıyorum...
eee sen bana genç, yaşı yetmiyo hahaha diye dalga geçersen bende sana yaşlı muamelesi yapıcam tabi çünkü sinirimi bozdun ayrıca çocuk değilim ya o emojiler ne hem sevgilim var bak atma
En İyi Cevaplar