Yeme & İçme Oreo, kokainden daha fazla bağımlılık yapıyor! Senin bağımlılık derecesinde sevdiğin bir şey var mı? bendeakrebim Takip Et FenomenGuru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sizce doğru mu ne diyorsunuz? #Bendeakrebim Yapılan testler sonrası Oreo'nun, kokainden daha bağımlılık yapıcı olduğu görülmüştür.kaynakhttps://www.forbes.com/sites/alicegwalton/2013/10/16/why-your-brain-treats-oreos-like-a-drug/#126d1d4fab00 Oreo, kokainden daha fazla bağımlılık yapıyor! Senin bağımlılık derecesinde sevdiğin bir şey var mı? Cevapla Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
guclubirkiz Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Oreolu dondurmayı seviyorum bende. Geçen bu oreodan bir kutu almıştım içerisinde 5 paket mi ne vardı. Sonra yolda gördüğüm çocuklara dağıttım hepsini😂😂 çok merhametliyimdir 2 3 Yorumla sercom3434 +1 yıl @guclubirkiz dm alırmsn bir dk Yorumla guclubirkiz +1 yıl neden :) Yorumla sercom3434 +1 yıl @guclubirkiz ne kadar güçlüsün tanımak istiyorum :) Yorumla
Bir_Demet_Lavanta Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Bağımlı olduğum tek şey var oda, Çayyy😍😍 başka hiçbir şey bağlamaz beni.. 1 0 Yorumla
BerkMen Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Waffle, trilece bunlara bagimliyim tatli olarak baska nelere bagimli oldugumu soylemicem 🙄😂 0 0 Yorumla
The_UniQue Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Hiç beğenmedim nedense. Benim bağımlılığım patates :)) 0 0 Yorumla
canselcanım Takip Et Master Yaş: 38 , eic 83% +1 yıl Oreo ve Browni benim için aynı kulvarda. Çünkü ikisi de ilk lokmadan sonra bayıyor. Sanırım kabak çekirdeği bende bu etkiyi yaratıyor. 0 0 Yorumla
kendinceyazabilen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 41% +1 yıl Şu oreoyu bir ben sevemedim galiba 😅Ama tatli şeyler genelde bende bağımlılık yapıyor 😅 0 0 Yorumla
OppalaR Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 35% +1 yıl oyle olsaydi ben oreo yemeden duramazdim sanirimama sarmadi beni o kadar o puskevit :D 0 0 Yorumla
İnsanlığa_Barış Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 43% +1 yıl İçine ne katıyorlarsa artıkHayret buda mı yerli değilmiş 0 0 Yorumla
BCeren1903 Takip Et Guru Yaş: 123 , eic 73% +1 yıl BEŞİKTAŞ'a zaten AŞIĞIM. Onun harici telefon... 1 1 Yorumla BCeren1903 +1 yıl Yiyecek falan filan yok yani net telefon Yorumla
BayKral51 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Şu hindistan cevizli bir cikolata var bayilirim ona 0 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Bağımlı olduğum yiyecek yok 1 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Kelle-paça. 0 0 Yorumla
Birhayalimvargibi Takip Et Master Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Kekstra, birde dankek hindistan cevizli. 0 0 Yorumla
FreeZone__Genc Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 67% +1 yıl Tavuk ve beyaz çikolatalı mocha. :D 0 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et FenomenMaster Yaş: 46 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,9b cevap paylaştı. kuzu var kuzu 0 0 Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kokain deneyene sormak lazım 0 0 Yorumla
Ansur Takip Et Master Yaş: 40 , eic 43% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 462 cevap paylaştı. Tadı da kötü zaten. 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 19b cevap paylaştı. Çikolataaaa 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. eti karem 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar