Yok canım suyunu çekene kadar lapa olur nimet ölür Bir tane sarma çıkar bak pirinç ya da bulgur pişmiş mi pilav tanesinden biraz daha pişmiş olucak Pişmişse de zaten tamamdır Suyunu süz bir kaba ya da gidere siz nasıl yaparsanız 5 dk da dinlendir tamamdır Ama suyunu süzmen lazım
Sarmanın seviyesine kadar su koydum şimdi suyu cekmiş bir tanede yedim hafif eşki acı az da diri priçler aştını kapattım 10 dakka dinlense pirincin diriligi gidermi ben tam pişmiş seviyom bide yapraklar tam pişmemiş gibi ama yeniliyor
Aaah ah sende benim kadar baskıya maaruz kalsan neler neler😅 Sürekli bize hizmet et diyip duran bir babam var yemeksekte sen yap diyo adam yine de yapmıyorum o ayrı tabi😶
Ama güzel bişey yemek yapmasını bilem bir kız bence ön pilanda hani bu karın doyurmak için felan degil şöyle düşün baban kızının elinden kocan olur sevdiğinin elinden abin olur kardeşinin elinden yemek yemesi büyük bir mutluluk
Şimdi bir insan bilmeye bilir lan bunun evleneli 7 yıl olmuş 7 yıldır ben bilmiyorum dedim başta söyledim iyidi sen 7 yılda bişey ögrenmedinmi bildiginide yapmıyorda adam günlük 100 tl kazanıyorsa hergün lokantalara gidiliyorsa üstüne inatsa nankörde banane banane yapmasaydın etmeseydin derse çocuklarına bir kahvaltı hazırlamassa 11 dan aşa kalkmassa üstüne bide bakımsız pasaklıysa pisse adam kış gelmesini istemiyor yazın sıcak diye bahane edip damda balkonda yatarsa dır vır ceneside çoksa ne yapsın bu karıyı eşşek var bedavadan beslesin.
Var var ana ana olsa keşke vurgun duymaz kör ayvaz kızım iki dürüm al yiyek boşver arsızlık öyle böyle degil yüzüne tükürsen gülüp gecen cinsler abi abla yok isimleriyle hitap babaya yavşk anaya kapa ceneni hele iki tane ikiz ablaları var düşmanıma denk getirmesin ye iç gez evliler içip içip otobanda mezdeke havasıyla oyna faceye. At abileride deli manyak otobanı cingener basmış diye yorum yap bu nasıl bir aile anlamadımki
En İyi Cevaplar