Hazır bir yufkadan şahane bir börek yapmak marifet sayılır mı? Bence o da bir şey yani marifet sonuçta iç harcını tam yerinde dışını çıtır çıtır yapmayı başaran da var başaramayan da. Bakınız benim yaptığım börekler; (maşallah) Patatesli şahane börekler;#Mireya#ŞahaneBörek
Hazır yufkadan börek yapmak marifet gerektirir mi?
Eline saglik ama cok ta marifet isteyen bir is degil 12 13 yasinda annesini izlemis kizlarda yapar yapsin yani bir zahmet kadin fitrat geregi mutfaga merakli ve yatkin olur zaten. Emegin icin demiyorum asla yanlis anlama yoksa her yemek emek ve zahmet ister ama el becerisi gerektiren daha agir yemekler var manti el acmasi borek baklava vs. ile kiyasladim
Bende güzel yaparım böreği hazir olsun evde acilan yufka daha lezzetli ilmini ögrendinse güzel oluyor her insan bunu yapabilir kendine güvensin gerisi gelir bana yapamazsin demislerdi simdi elim çok lezzetli bir ara küçük ev lokantasi acmakti ama cesaret edemedim belki ilerde acabilirim simdiden sana afiyet olsun yaninda bir güzelde cay demle iyi gider 😎😎
Ortada bir emek var elbette gözardı edilemez, afiyetle yenilir :) Ama aman aman bir marifet değildir elbette gözümde, şahane börekler güzel görünüyor 😋 eline sağlık :)
En İyi Cevaplar