2000 2001 yıllarinin vazgecilmeziydii uretilmiyot artik cok severdim simdi buna benzer bitane pakette cikartmislar kocaman ama asla yerini tutmazz incirlisi vardi cesit cesit cok ozledim yaa keske yine üretilseeee 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
üretimi duranmı ben size 19990 lardan bahsedeyim, pembo sakız, minti sakız, dansy sakız, bip bip sakız , kola lı sakız, cingöz sakız , turbo sakız, tipitip sakız, leblebi tozu, doremi çikolata , tombi, ve bir sürü
Turbo sakız, Şıpsevdi, Tipitip, Bumbo ve Çokokrem tüp çikolata ve adını hatırlamadıklarım.. 😢
firmalara yogun istek gitse üretimi tekrar gerceklesse ne guzel olur yaa
Yoğun istek gitmiyor işte sorun orada. O güzel yıllar asla geri gelemeyecek maalesef
Keske hic buyumeseydik yaa biz bunlarla mutluyduk bir turti ile mutlu olan cocuklardik simdi tum market senin olsa ne yazar
Aga be.. Turti dedin aklıma soktun şimdi uyu uyuyabilirsen 🤦♂️ Keşkeler hiç bitmiyor ki, o yıllara dönmek için neler vermezdim 😢
Hele hic unutamam babam ise giderken hergun 2 lira harclik verirdi cocukken bir gun annemden habersiz bakkala gitmistim tek basima ozmanda 3 4 yaslarindayim nasil korkmustuuu gelince odümu patlatmisti korkudann
Cok sey istemiyom turti satilan yila geri gitsek yeter enazindan mutluydumm
Ahahah o güzel yıllar.. Hangimiz kaçmadık ki. Benim kaçış öyküm biraz trajedik. Ben de 5 yaşındayken annem beni ördekli bahçe diye bir yere götürmüştü, onu orada bırakıp 2 km uzaklıktaki eve dönmüşüm. Annem beni evin önünde bulunca hem sarılıp hem dövmüştü, hiç unutmam.. 🤦♂️😂

Bunu deneyebilirsin. Turti kadar olmasa da, güzeldir
Denedim ☺☺ hatta ilk ciktigi zaman turti canavari olarak 😂 özlenen zamanlarr
Ablamla beraber severek yiyoruz bunu, haftada en az 2 büyük paket aldırıyor bana 😂 . Eski olan mı güzel, güzel olan mı eski bilmiyorum ama Turti bir ayrıydı be..
Bununda cesitlerini cikartsalarr incirlisi heleki en sevdigimdi guzel olur madem bisey yapiyolar eskiye nazeren tam yapsinlar demi ama
Geçen o tarz bir abur cubur yedim, tadı harikaydı. İncirli Turtaydı ama adını hatırlamıyorum 😣
Bugun cok aburcubur muhabbeti yaptikk bayadir da yemiyodum yarin guzel bir parti yaparim evde tek basima 😊😂
Sonra Ks anasayfasında sorular ; " kilo nasıl verilir, acil yardım? " 😂
Kilo alamiyorum aksine millet nasil aliyor hayret ediyom kendjmi bildim bileli ayni kilodayim
Bende aynı dertten muzdaribim.. Yaşıtlarım ne yese kilo alıyor, ben dünyaları yesem alamıyorum. Büyük bir problem değil, avantaj bile denebilir.
Yani bencede enazindan kilo aldim diye kiyafetlerin uzerime olmuyor derdi yok 6 7 senelik kiyafetlerim var hala giyiyorum kiyamiyom atmaya
Bende aynıyım, haftada bir neredeyse yeni birşeyler alırım ama daha çok lisedeki giydiğim kıyafetleri giyerim. Eski olan herseyi seviyorum biraz ondan kaynaklı sanırım
aa bu çok harika bişeydi ya ben bunu da çok severim :) tadı damağımda canlandı bak şimdi :) Bunun büyük modellerini 9 lu pakette satıyorlar şimdi yine etinin markası :)
Ama bunun yerini tutmaz asla
Cevap
7Cevap
Patlayan şeker leblebi tozu bir şey daha vardı hatta girdiğim marketlerde çok aradım ama aklıma gelmedi şu an
Daha öncesindede vardı
Ayn 96 yilinda reklami cikmiss bayada yayinlanmisti az bucuk hatirliyom
Leblebi tozu
En güzeli kuzenimle kendimiz yapardik hatta havanda ezerdik icine seker tozu katardik ozledim yaa o gunleri
Eti tartini tavsiye ederim çok güzel oda
Denedim ilk cikinca hemde ama turtinin yerini tutmaz
Peki'nin mini atıştırmalık pastası vardı.
20 yaşındasın çocuğum bir yaşında mı yedirdiler
21 yasindayim 2001 yilinda 4 yasinda oluyorum
Matematiğim iyi değil afiyet olsun diyip geçeyim
Toybox
O durmadı bro, devam ediyor. Geçen aldım daha kardeşime
patlayan seker
Hiç olmadıki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar