Yeme & İçme Nutella'yı en çok nasıl tüketirsiniz? kartallaryüksekuçar Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kızlar iyi bilir. Zaman zaman kaşıkla bile yediğimiz oluyor nutellayı🙄Peki siz en çok nasıl tüketmeyi seversiniz? Ekmekle mi, crepe, pancake mi, çilekle yani meyvelerle mi yoksa daha çok tatlılar içn mi kullanırsınız? Nutella'yı en çok nasıl tüketirsiniz? Cevapla Sevgi Soruları Kaş Soruları Çil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Birkız99 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 62% +1 yıl İki cicibebe arasına bolca sürüp yanında sütle 😊😊 olsa ne yerdim şimdi 1 3 Yorumla kartallaryüksekuçar +1 yıl Cicibebe hiç denemedim bak efsane olabilir 😂 Yorumla Birkız99 +1 yıl Denemelisin ben test ettim onayladım😂😂 Yorumla kartallaryüksekuçar +1 yıl Sana güveniyorum 😅😅 Yorumla
ruehattie Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 77% +1 yıl Nutella tüketmiyorum, fındık kreması tadını sevmediğim için 0 0 Yorumla
Sen_yoksun07 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 61% +1 yıl Dolaptan çıkar çıkmaz erimeden kaşıklamak favorim 😋 1 10 Yorumla kartallaryüksekuçar +1 yıl Aha kaşıklayan erkekler de varmış iyi bari 😂 Yorumla Sen_yoksun07 +1 yıl Hepimiz insanız kaşıklamamak elde değil 😂 Yorumla kartallaryüksekuçar +1 yıl Eskiden daha lezzetliydi ama olsunn Yorumla Sen_yoksun07 +1 yıl Aynen neyin tadı kaldı ki eskisi kadar herşey bozuk Yorumla kartallaryüksekuçar +1 yıl Haklisin.. Yorumla Sen_yoksun07 +1 yıl İnsanlar bozuk olunca herşey böyle olcak.. Yorumla kartallaryüksekuçar +1 yıl O zaman düzelmez Yorumla Sen_yoksun07 +1 yıl Düzgünler bozulmasın napalım 😊 Yorumla kartallaryüksekuçar +1 yıl Insallah 😂 Yorumla Sen_yoksun07 +1 yıl İnşallah🙏😂 Yorumla
Snayperskaya Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Krepe sürüp yiyorum genelde güzel oluyor ;) 1 10 Yorumla kartallaryüksekuçar +1 yıl Yarasın sana van Persie 😅 Yorumla Snayperskaya +1 yıl Ama krep yapan olmadığı için Tam Tersie :D Yorumla kartallaryüksekuçar +1 yıl Kendin yapıver 😅 Yorumla Snayperskaya +1 yıl Yapıcam tamam fotoğrafını da atıcam sana 😂👍 Yorumla kartallaryüksekuçar +1 yıl Tamam bekliyorum 😏 Yorumla Snayperskaya +1 yıl Yorumla Snayperskaya +1 yıl 😜😂😂 Yorumla kartallaryüksekuçar +1 yıl Iyi hadi eig ol bari 😂 Yorumla Snayperskaya +1 yıl Üşenmedim emek verdim sadece eig tuşuna basıyor adalet?😑 Yorumla kartallaryüksekuçar +1 yıl Eline sağlık van Persie 😂 bana ne faydası var senin mideye inecek 🙄🙄 Yorumla
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. ekmeğe sürerim oooohhhh fanteziye bak hele maşallah iyi ama böyle fark oluyor 1 0 Yorumla
kronikdepresif Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 37% +1 yıl Nutella tüketmemYerli ve ondan çok daha iyi olan Torku Banada alırım 1 10 Yorumla kartallaryüksekuçar +1 yıl Onu nasil tüketirsin peki öyle soralim Yorumla kronikdepresif +1 yıl Kurabiye ve sütle mükemmel oluyor. Yorumla kartallaryüksekuçar +1 yıl Sütle ben de bayilirim Yorumla kronikdepresif +1 yıl Evet çok güzel oluyor.Ama Nutella dan aynı tadı alamıyorum.Torku daha güzel geliyor. Yorumla kartallaryüksekuçar +1 yıl Denemek lzim burda var mi bilmiyorum türk marketlerinden bakayim Yorumla kronikdepresif +1 yıl Demeyince mutlaka sonucu bana bildir.Farkı göreceksin. Yorumla kartallaryüksekuçar +1 yıl Bilmem türkiye'de cikolata sevmem antep fistiklilar disinda icine ne koyuyolarsa degisik yaglar oluyor Yorumla kronikdepresif +1 yıl Torku ürünlerini güvenle alıyorum benTorku iyi iş yapıyor. Yorumla kartallaryüksekuçar +1 yıl Denicem görürsem yozgatli Yorumla kronikdepresif +1 yıl Anlaştık Kayserili Yorumla
Cimbommmmk Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 63% +1 yıl Pek yememeye çalışıyorum 😖 ama en güzel pankekle oluyor bence 1 0 Yorumla
mayıs_ Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Kaşık kaşık tuketmeyi severim😭😍🥄🥄 1 3 Yorumla kartallaryüksekuçar +1 yıl Of demin bir kriz tuttu da beni sorayim dedim yalnız ben mi böyleyim diye 😂😂 Yorumla mayıs_ +1 yıl Tek degilsin arkadas 😂🙏 Yorumla kartallaryüksekuçar +1 yıl Haha aynen 😇 Yorumla
NurSena_ Takip Et Xper 7 Yaş: 25 +1 yıl Muzun üstüne sürünce efsane oluyoo 1 2 Yorumla kartallaryüksekuçar +1 yıl Çilekciyim galiba 😇 Yorumla NurSena_ +1 yıl Çilekle hiç denemedim, mevsimi gelince denerim ama :)) Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kaşıklayarak yemeye bayılıyorum 😍 1 1 Yorumla kartallaryüksekuçar +1 yıl Aynen 🤤 Yorumla
kafahariç17 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 38% +1 yıl ben genelde yarım ekmek araasına sürer yerim 1 0 Yorumla
Gülaydınlar Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 66% +1 yıl Kasik kasik yerim 1 1 Yorumla kartallaryüksekuçar +1 yıl Kesinliklee Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ogretmenim nasil verirsen yerim 😂 1 19 Yorumla kartallaryüksekuçar +1 yıl Hahaha kimsin sen 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Adim hakan Yorumla kartallaryüksekuçar +1 yıl Aferin hakan ögretmeninin sözünden cıkma şimdilik ekmekle tüketebiirsin 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu arada ben gercekten ögretmenim 😂😂😂 Yorumla kartallaryüksekuçar +1 yıl Hahah ne çok ortak yönümüz var. Tanışalım mı 😏 (kardeş payı'ndan alıntı yapıyorum, yanlış anlaşılma olmasin 😂) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tanisadabiliriz ne var bunda iki yetiskiniz 😊 Yorumla kartallaryüksekuçar +1 yıl Şaka şska 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne şakasi ya 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tanimak isterim eglencemi bir kisiligin var 😊 Yorumla kartallaryüksekuçar +1 yıl Tesekkürler sen de öyle 😂 Yorumla kartallaryüksekuçar +1 yıl Haha evet çok güvenilirdir hesabım 😂 Yorumla kartallaryüksekuçar +1 yıl Sen niye gizlisin guru flörtün görür de kizar mi 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok be flortum yok gizli takilmak daha cazibeli ondan 😂 Yorumla kartallaryüksekuçar +1 yıl Gizlen geri boşver 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bekliyorum 😊🙈 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazsana kiz ya niye bosver 😂 Yorumla kartallaryüksekuçar +1 yıl Ya ne yazacam acaba 😅 disari cikcam zaten gizlen gizlican Yorumla kartallaryüksekuçar +1 yıl Ögretmen oldugumj kim dedi hem sana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kimse demedi ben kendim icin dedim ögretmenim yalnizim ne versen yerim diye😂 Yorumla
sessizlikbiraz Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Kaşıklayarak 1 1 Yorumla kartallaryüksekuçar +1 yıl En güzeli 😅 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,8b cevap paylaştı. Ekmekle 1 11 Yorumla kartallaryüksekuçar +1 yıl Yarasın Kartal Yorumla Nükleerteori +1 yıl pahalı ya artık yiyemiyorum. Yorumla kartallaryüksekuçar +1 yıl Dogru burda kilosu 4 euro civari Yorumla Nükleerteori +1 yıl burada da yaklaşık o kadar Yorumla kartallaryüksekuçar +1 yıl Ama oranti olarak dengesiz yani Yorumla Nükleerteori +1 yıl Hangi büyüklükteki 4 euro sizde? Yorumla kartallaryüksekuçar +1 yıl 750gr-1kg Yorumla Nükleerteori +1 yıl Çok ucuzmuş. 350 gramlık 4 euro burada Yorumla kartallaryüksekuçar +1 yıl Tl olarak cok pahali Yorumla Nükleerteori +1 yıl Evet Yorumla kartallaryüksekuçar +1 yıl Allah yardimciniz olsun Yorumla
Zafery09 Takip Et Yoda Yaş: 27 +1 yıl Cikolata seven yıkikdır 0 1 Yorumla kartallaryüksekuçar +1 yıl Sen sevme o zaman Yorumla
Canister01 Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Fantezi için kullanirim genelde 😘 0 4 Yorumla kartallaryüksekuçar +1 yıl Soru ve cevaplarin beni benden aliyor canister 🙄 Yorumla Canister01 +1 yıl Daha detaylı açıklarmısın kartallaryüksekuçar 🙄 Yorumla kartallaryüksekuçar +1 yıl Alemsin diyorum Yorumla Canister01 +1 yıl Öyleyimdir efem 😏😏 Yorumla
En İyi Cevaplar