Avokado aldım sertti beklemeli dediler , bekletim bir 2 haftaya yakın , şimdi bu hali almış , çürüdü mü , olgunlaşmış mı? Çünkü bana çürük gibi olması gerekir dediler ama bilemedim
😀 bir tanesini deneyeyim diye hemen kestim , çok sertti , tadı berbattı attım , sonra youtube baktım , çürümüş gibi olmalı falan dedi , evde değildim 1.5 hafta , olgunlaşsın dedim hem , bugün geldim eve baktım böyleydi , kolay kolay sıyrıldı her şeyi , çürük kısmı ayırdım ama bir daha almam 😀 , aslında ben bir meyve denemiştim bunun gibi bir şey idi , orta kısımda sağlam büyük çekirdeği var ama tadı armutun daha iyisi gibiydi , ben bu sandım aldım değilmiş , o neydi unuttum ya , sen bilirsin kesin.
Uğraşabiliyorsan çok güzel bir duygu olmalıdır , ben pek beceremem , kocaman ağaç almıştım eve bakamadım 😀 hamaratsın belli , seviyorum böyle olunca işte ,50 lerde ben bir bahçeli eve yerleşirsem , uğraşıcam 😀
Bak doğru olabilir , düşünmedimde değil çünkü ilk aldığım günden sonra bir yakarca bişiler çıkmaya başladı sonra ilaçlattım , hepsi gitti ama tabii yapraklar falanda öldü
Bu neymiş ya☹️🤮 bide övdüler , bu tatsız zeytin , yeşillik yemek gibi bir şey , böyle sade zor yerim bunu , yanında peynir falan , alkol malkol belki öyle iyi olabilir
Kısmen çürümüş. Ziyan etme ikye böl kaşıkla ayır kabugundan. Çürük hali de henuz çok rhatzi edici kıvamda değil. Üzerine zeytinyağı ve yanına az domates ve peynir.. afiyet olsun 🤗
En İyi Cevaplar