Yeme & İçme Yufka yüreğimizle kıymalı börek yaptılarmı sizinde hiç ? KitapGibiAdam06 Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yufka yüreğimizle kıymalı börek yaptılarNe kadar sıkarsanız sıkın hâlâ damlatmaya devam eden musluk gibi uyandim bugün. Tek fark gözümden su değil uyku akıyor :( GÜNAYDIN.. Yufka yüreğimizle kıymalı börek yaptılarmı sizinde hiç ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Zlatan_red Takip Et Master Yaş: 37 , eic 39% +1 yıl ne kıymalısı reiss beee dilim dilim doğradılarrr ıspanak peynir gibi beee 1 3 Yorumla KitapGibiAdam06 +1 yıl ac karnına iyi gidersin :D Yorumla Zlatan_red +1 yıl :D :D :D Yorumla Zlatan_red +1 yıl Teşekkürler reis Yorumla
azra_suu Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Günaydın. Güne kitap gibi sözlerle başlamışsın gerçekten 😊 1 3 Yorumla KitapGibiAdam06 +1 yıl affedermiyim azaracık :D kitap gibi adamız :D Yorumla azra_suu +1 yıl Etmezsin 😊 belli 👍 Yorumla KitapGibiAdam06 +1 yıl Thak you knaki Yorumla
kirazküpeLikız1deLi Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 75% +1 yıl Neyse ki ♡'sizim ve bende yufka mufka yok shjhj 1 5 Yorumla KitapGibiAdam06 +1 yıl kirazmı var sende :D Yorumla kirazküpeLikız1deLi +1 yıl Aynen meyve olur benden olsa olsa shjjj Yorumla KitapGibiAdam06 +1 yıl waflle olur senden ozman karısık :D ahah a Yorumla kirazküpeLikız1deLi +1 yıl Ham meyveden bişi olmaz boğazına durur😹😹❗ Yorumla KitapGibiAdam06 +1 yıl meyve sevmiyorum bogazımda durmaz kime kısmetse artık :D ahaha Yorumla
Bir_Demet_Lavanta Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Yapmaya çalıştılar ama olmadı 😂😂 1 4 Yorumla KitapGibiAdam06 +1 yıl Seni es geç 😁😁😁 Yorumla Bir_Demet_Lavanta +1 yıl 😂😂 Yorumla KitapGibiAdam06 +1 yıl Senden kol böreği bile olmaz Yorumla Bir_Demet_Lavanta +1 yıl Olmasın zaten ben insanım 😂 Yorumla
Gmztnmz Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl İzin verdiklerim kadarı evet. 1 3 Yorumla KitapGibiAdam06 senden de iyi borek olur :D Yorumla Gmztnmz +1 yıl 😳 🤔 😃 Yorumla KitapGibiAdam06 +1 yıl bana orda bir porsiyon cek :D kıymalı olsun :D Yorumla
Bağyancokbilmiş Takip Et Master Yaş: 46 , eic 57% +1 yıl Yapmazlar mi canları cehenneme onlarin😄😄 2 3 Yorumla KitapGibiAdam06 +1 yıl Helal olsun panpa adamsın 😁😁 Yorumla Bağyancokbilmiş +1 yıl Ozmn kayboluyum😄 Yorumla KitapGibiAdam06 +1 yıl Tamam güle güle git Yorumla
Leylis-02 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Tost olmadigina şükret 2 1 Yorumla KitapGibiAdam06 +1 yıl Yok onu yapamaz lar kerata 😉😉😉 Yorumla
whiim Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 39% +1 yıl Yapmaya çalıştılar. Ama izin yok. 1 1 Yorumla KitapGibiAdam06 +1 yıl Helal aslan parçası Yorumla
EmekliPatroniçe Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Günaydın müdürüm 😄 Ben yufka yürekli değilim 😂 1 3 Yorumla KitapGibiAdam06 +1 yıl ben yufka yürekliyim :D Yorumla EmekliPatroniçe +1 yıl Bilmez miyim 👌 Yorumla KitapGibiAdam06 +1 yıl Nerden biliyon len 😊😊 Yorumla
Bjklihatunn Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl yüreğim yufka gibi değil allahtan 1 1 Yorumla KitapGibiAdam06 +1 yıl bizim yufka gibi :D Yorumla
hayalperest_0187 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 55% +1 yıl acili kalbimizden cig kofte yogurdular. 1 0 Yorumla
Çikolataas Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 42% +1 yıl Tunaydin 1 1 Yorumla KitapGibiAdam06 +1 yıl Eywlah cigerimm Yorumla
nicechat Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 34% +1 yıl Yak be usta 1 3 Yorumla KitapGibiAdam06 +1 yıl Bizi kıymalı kara köy böreği yaptılar Yorumla nicechat +1 yıl :( :( Yorumla KitapGibiAdam06 +1 yıl 😭😭😭😭😭😭 Yorumla
HarLeyQuenn Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl gunaydnn 1 1 Yorumla KitapGibiAdam06 +1 yıl gunaydın baskan Yorumla
ReaLLOve76 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Yaptılar :( 1 1 Yorumla KitapGibiAdam06 +1 yıl olur oyle seyler be haci Yorumla
En İyi Cevaplar