Ben diğer işlenmiş peynirleri sevmiyorum ama küflü peynire bayılıyorum o kadar lezzetli ki anlatamam 🤤Siz hangisini tercih ediyorsunuz? Bu da benim en sevdiğim ❤️
İkinci olan küflü peynir bizim orada yaygındır ve soframda her zaman mevcuttur :) tabi bu sadece çökelek gibi duruyor bizimkiler tel peynirle birlikte çökeleği basıyor tuluma
şu an ztn açım arabaya motora benzin yetiştircem diye ben aç kalıyom böyle şeyin... benim süçüm gezip duruyom motorla otoyolda 360 km ye çıkıp nabcaksam benzin su gibi gidiyo = ben felç
benim şu an olduğum halde olsan acırmısın acımazmısın bilmiyom ztn 600 tl alıyoz ayda hepsi gidiyo benzine artık arabada yatçam kalüferi açıp ztn okulda okul kalp cerahlığı ölü adamın kalbiyle ne işimiz varsa ):
Şu küflü peyniri nasıl yiyorsunuz ya 😐 bizim burda pazarda ev yapımı peynir satılıyor. Güvendiğimiz bir amca var, ondan tel kaşar peynir alıyoruz ve bayılıyorumo peynire
Peynirin her türlüsünü çok severim. Tam yağlı beyaz peynir yarım yağlı beyaz peynir, lor peyniri bir de peynir topları en sevdiklerimden.😇Küflü peynir de güzel ya.😇😇
Yok küflü peynir ayrı konya yöresinde daha çok severler bende o yörenin insanı olduğum için 😁 ama o kadar lezzetli ki parmaklarını yersin özellikle tost ve böreklerde bide yanında yeşil soğan oldumu abooo
ben küflü peynirin ne oldugunu biliyorum da koyduğun görsel küflü peynirle alakası yok. ben alkol yanında yaninda tuketirim danish hatta şarküterilerde var. sen tosta harcadigina gore o yalan peynirdir kalitelisine kiyamazsin oyle tost borek yapayim demeye
Peynir hastasıyım. Hollandalıların "Green Pesto" yani fesleğenli peyniriyle Fransızların küflü peynirlerinden "Brie"ye hastayım. Tüm peynirleri çok severim ve hemen hemen hepsini de tüketiyorum, otlu peynir vs. ama en sık "Brie"
En İyi Cevaplar