Önce yeri tespit edin

İşte size mangal ve piknik keyfini yaşatacak bir mekan. Ormanlık, yeşillik, huzur ve sevdikleriniz :)
Malzemeler tamam mı?



Evet, mangalımız, yelpazemiz (bu çok önemli), maşamız, şişlerimiz :) Neyi unuttuk dersiniz? Aynen, hani etler?
Nasıl yakacaksınız?

Öncelikle altına gazete ya da , kağıt koyun, üstüne biraz ince tahta ve onun üstüne de mangal kömürünüzü dökün. Usul usul yanacaktır, yelleyin bol bol :) ateş harlansın... Yukarı da gördüğünüz gibi köz haline gelmeli mangal kömürü, aksi halde zehirlenme riski olacaktır.
Ne yemek istersiniz?

Damak tadınıza göre, kırmızı et, beyaz et, sakatat, sucuk, mantar, biber, patlican, mısır artık ne aklınıza geliyorsa onu atıp mangala ohhh miss gibi kokusunu içinize çeke çeke pişirebilirsiniz.
Haydi sofraya

O kadar uğraşı, duman, is ve ateşin sıcaklığını çektikten sonra, bir güzel hunharca pişmiş olan etlerinizi ailecek afiyetle yiyin.
Mangal güzel olur, eğlenceli olur, lezzetli olur. Lakin şunu asla unutmayın, piknik yaptığınız doğayı asla kirletmeyin, arkanızda çöpler bırakmayın ve mangal ateşinizin kesinlikle sönmüş olduğuna dikkat edin. İyi keyifler... :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
En İyi Cevaplar