Günlük hayatın vazgeçilmez bir parçası kot ceket kotun icatından bu yana tam bir tarz parçası olarak kullanılır. Her dönem dolabımda yer alır mutlaka bir kot ceket. Rengi, modeli, tarzı değişir sadece. Klasik veya spor olarak kullanıyorum severek. Kot ceket sevmeyen var mı acaba 😀 Yoktur diye düşünüyorum 😇 Ve kombine örneklerini rica ediyorum sizden. Hepinize mutlu bayramlar diliyorum 🍀 Sevgiler 😀 😀 😀
Kot ceket giyiyor musunuz, en çok ne ile kombine edersiniz?
-Giyerim -Bir kısa kollu, kısa kot ceketim var, bir uzun kollu, kot gömleğim var ama kot ceket olarak giyiyorum genelde, bir de uzun kollu, kot ceketim var. Kısa kollu kot ceketimi genelde içine ceketle aynı boyda kısa bir üst ve altına yüksek ya da düşük belli jean ile kombinliyorum. Kot gömleği kot ceket olarak giydiğimde içine askılı altına skinny ya da yüksek bel ve İspanyol paça jean ile kombinliyorum. Uzun kollu kot ceketimi de çevirse boy-friend tarzda olduğu için her zaman içine kısa bir üst ve altına normal bel ve skinny bir jean ile kombinliyorum. Bu kombinler için jean pantolon giymediğimde dar kesim kamuflaj pantolon ya da dar kesim deri pantolon giyiyorum. Kombinlerin altına her zaman hafif topuklu bir bot ya da önü açık, tek bant ayakkabı giyiyorum. *Gecen bol olsun.*
En İyi Cevaplar