Mayo altına şort nasıl olur?

Tesettürlü değilim ama çok açık giyinmeyi de uygun bulmuyorum kendimce. Konu denize girmek olunca da bikinilere ve açık saçık vücudun her tarafını belli eden mayolara karşı tutumum da haliyle aynı. Taşınmadan önce oturduğum yerde kadınlara özel yarı-olimpik havuza üyeydim denize gitmezdim. Ancak şu an denize çok yakın bir yere taşındığımızdan ve bahsettiğim havuzlar da bana çok uzak kaldığından artık denizde yüzmeyi tercih edeceğim. Sizce Siyah, klasik bir yüzücü mayosu altına siyah deniz şortu giymek -çok abes olmazsa bu şortu erkek deniz şortu olarak tercih edicem- dikkat çekici olmaz değil mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Neden bazi akillilar cumleden once sortu giyip ustune mayoyu gecirmek gibi igrenc bir goruntu anladi? 😂😂 Bu kelimeden mantik bulma hatasini duzeltmek icin bildiginiz mayoyu giydikten sonra onun da ustune bir şort gecirmeyi kastettigimi tarif etmek istiyorum anlamayip direk kelimenin yazimina bakarak gorus paylasan arkadaslara "ayni seyi kastediyoruz"
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar taşındığım yerde deniz nasıl iyi mi diye bugün bakmaya gittiğimde denize kıyafetleriyle gireninden tutun da denizin kenarında çay demleyip nargile içenine, çocuğunun bezini değiştirip b*klu bezi ortada bırakanına kadar öbek öbek Suriyeli manzaralarıyla karşılaştıktan; ve de sahil şeridindeki villa ve müesseselerin arıtım sistemlerinin olmadığını duyduktan sonra denizde yüzmemeye karar verdim. O zaman demek ki neymiiş "forever kadınlara özel ücretli havuz!"
Mayo altına şort nasıl olur?