Yaz geldi ve terlikler tekrardan vitrinleri süslemeye başladı. Bir kaç yıl önce terlik giyenlere 'Terlik mi? Iykk' gibi ortalama altı bir tepki verilirken, son 2-3 yazdan itibaren birden stilistlerin en çok yer verdiği parçalardan birine dönüştü. Peki siz günlük hayatınızda terlik kullanıyor musunuz? Bunlar çokzel =// Şimdi Rihanna ablamız birde kurdeleli olanları çıkarttı ama yine de bunlar daha güzel..
Yaz geldi ve terlikler tekrardan vitrinlere çıktı. Peki siz günlük hayatınızda terlik kullanıyor musunuz?
Giymiyorum. Ayakları bakımlı olmayan, kısacası; tırnakları düzgün olmayan, ayak bileği ince olmayan ve ayakları kıvrımlı olmayan; terlik, sandalet ve burnu açık ayakkabı giymesin. Kimse sizin o çirkin ayaklarınızı görmek zorunda değil.
Ayak bileğim ince değil ve giyiyorum. Çünkü rahat oluyor. Kimseye kendimi beğendirme gayem de yok. Ben temiz olduktan sonra kimse fiziksel ozelliklerimle beni yargılayamaz. Ben makyaj bile yapmıyorum. Erkekler nasıl ki fondötensiz yüzüne güveniyorsa ben de güveniyorum. Maskeye ihtiyacım yok.
@lllkardinalll terbiyesizlik yapma. Ayak bileği şekline karar veremiyoruz. Ona kadar insan dediğimiz varlığın bir sürü kusuru var. Sen de mükemmel değilsin. Buna eminim.
Şunu da hatırlatayım çok bilmiş erkek musveddeleri. Sizin özgürlüğünüz başkasının özgürlüğü başladığı yerde bitiyor. Ayak fetisiniz bizi ilgilendirmez.
@Yenibirask terbiyesiz olan sensin. Kimse mükemmel değil. Demek istediğim kusurlarını açıp insanların gözüne sokma. Evinde aç nereni açıyorsan. Mecburmuyuz senin çirkin ayaklarını görmeye! Benimde kusurlarım var ama senin gibi rahat olayım diye insanlara göstermiyorum.. Mecbur değiliz kardeşim senin ayaklarını görmeye!
Ayak bileğimin kalın olmasını kusur olarak görmüyorum. Ayrıca mecbursun görmeye. Senin göz zevkin beni ilgilendirmez. Beğenmediğin şeylere karışma hakkın yok. Kendi bedenin dışında hiç bir şeye karışamazsin.
Sen giysen ne giymesen ne o koca bileklerinle. Seni kadın yerine koyup bakan olmaz zaten.. Akıl yaşında edebinde belli zaten. Orucu ramazanı karıştıracak kadar acizsin. Git yaşa kaşarlıgını nerede yasıyorsan.
@lllkardinalll dindar olduğun da belli oldu. Bütün ezikler kusura bakma ama senin gibi yobazlardir. Çünkü sürekli kendinizle çelişirsiniz. Ayrıca bütün erkekler beni beğensin kafasında yaşayan bir seksomanyak değilim.
Rahat değiller mi sence? Sağlıklı olan zaten terliktir. Ayağın hava alıyor sürekli ayakkabı içinde kalmaktansa terlik ve sandaletler en iyisi bence. Eski cağlarda insanlar stresden uzak yaşarlarmış neden çünkü ayakları kapalı değildi şimdi öyle degil. Ayaklar her türlü şeye maruz kaldığından kapatılıyor. Neyse, terlik olayı bence iyi ama abartıya kaçılmadığı zaman.
Yazları terlik giyenler psikolojimi çok olumsuz etkiliyor. Bir sürü bakımlı/bakımsız ve de altın oranı kaymış ayak görmek kabus gibi. Terliğinizi evinizde (ve illa dışarda da giymek istiyoruz derseniz) plaj'da ya da havuzda falan giyin. Hele hele toplu ulaşım araçlarını terlik giymişseniz sakın ama sakın kullanmayın.
terlik bakkala gitmek için iyi oluyordu küçükken, şimdi bakkal devrim kapandığında da sahilde yolda çarşıda bayırda çimende aynen ben kullanıyormuşum. rahatlar takır takırlar
Şu iğrenç terliklerin 80-100 tl olmasına anlam veremiyorum parayla rezil olmak gibi bişey öğhh gusacım. Yani hayatta giymem bahçede belki Tabi ben olsa olsa 10 tl veririm oda bahçenin hatrına 😁😁
Ben açıkçası giymiyorum. Ama yakında giymeye başlarım. Bu arada parmak arası terlikleri hiç sevmiyorum. Ayağımı acıtıyorlar. Bunun bir çözümü varsa söyleyebilir misiniz?
En İyi Cevaplar