Spor Köpeğinizle frizbi oynamak ister miydiniz? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Köpeğiniz olsaydı onunla frizbi oynar mıydınız?#YazBurada Güncellemeler+1 yıl Köpek Köpeğinizle frizbi oynamak ister miydiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
MuscleKing_T Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Evet oynardım ikimiz içinde güzel bir spor olurdu 0 0 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl golden cinsi köpekleri seviyorum sadecehayvanlarla vakit geçirmesini severimözellikle kedilerle :) 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kediye yapardım. Kağıt top atardım. Getirirdi. Huzur içinde yatsın 0 0 Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Evet, dört ayaklı köpek eğlencelidir oyun oynana bilir. 0 0 Yorumla
IoVoI Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 79% +1 yıl Kediler niye frizbi oynamıyor 😂 0 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Evet ya nedennn Yorumla IoVoI +1 yıl Kafalarına göre takılıyor hainler 😢 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 96% +1 yıl oynaseni tutan kim? 0 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Köpeklerden korkuyorm ben Yorumla çpkn_kuruFASULYE +1 yıl korkmadığın hayvanla ilgilen Yorumla
aysekaptan Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Çok şeker 1 1 Yorumla aysekaptan +1 yıl Keşke böyle kopecigim olsa suskun çiçeğim @birsuskuncicek Yorumla
fanatikbucasporl35 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Köpegim yok kuzum ama olsa oynardım. 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Denedim bunu ama frizbiler parçalandı hep 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Köpeğim yok ama olsaydı isterdim oynardık 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Evet oynardım ikimiz içinde güzel bir spor olurdu
golden cinsi köpekleri seviyorum sadece
hayvanlarla vakit geçirmesini severim
özellikle kedilerle :)
Kediye yapardım. Kağıt top atardım. Getirirdi. Huzur içinde yatsın
Evet, dört ayaklı köpek eğlencelidir oyun oynana bilir.
Kediler niye frizbi oynamıyor 😂
Evet ya nedennn
Kafalarına göre takılıyor hainler 😢
oyna
seni tutan kim?
Köpeklerden korkuyorm ben
korkmadığın hayvanla ilgilen
Çok şeker
Keşke böyle kopecigim olsa suskun çiçeğim @birsuskuncicek
Karıncalarla oynamayı tercih ederim..
Köpegim yok kuzum ama olsa oynardım.
Denedim bunu ama frizbiler parçalandı hep