Spor Kadınlar balığa gidebilir mi? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Kadınlar balık tutamaz mı? #YazBurada Güncellemeler+1 yıl Balık tutmak Kadınlar balığa gidebilir mi? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
aysekaptan Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl gidebilir suskun çiçeğm eğer isteği varsa 1 0 Yorumla
MuscleKing_T Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Ben görüyorum boğazda balık tutan kadınlar oluyor :) 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Ben babamla gidiyordum :) çok zevkli. Gidebilir yani, gitsinler. 1 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Ne güzel ya Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Evet güzel oluyordu 🥹 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Evet gidebilir tabii ki biz babamla balığa çıkarız çok keyifli oluyor. Bu gelişimde de bir kere balığa çıktık. 0 0 Yorumla
Guzin-abla Takip Et Xper 7 Yaş: 68 , eic 98% +1 yıl Balık tutmak sırf erkeklere mahsus bir şey deyil ki, istedikten sonra kadınlards yapar tabi, zevk meselesi 0 0 Yorumla
İzmirliSamet Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İsteyen gidebilir ama biraz sabır işi olduğu için gideceklerini zannetmiyorum şahsen bir erkek olarak bende gitmiyorum o kadar zaman bekleyemem 0 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Tutar ya ben küçükken babamlar balığa gidiyordu bizde gidiyorduk gayette tutuyoduk 0 0 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl gidebilir tabikadın balıkçılarda gördüm ben 0 0 Yorumla
sunus Takip Et Xper 2 Yaş: 43 +1 yıl Gidebilir bence ama bu güne kadar keyifçi bir kadın hiç görmedim.. Balıkda keyif, beklemekden geçer.Beklermisin 0 3 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Ben bekleyemem Yorumla sunus +1 yıl Balığınızı yanınızda götüreceksiniz o zaman😉 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Haha Yorumla
fanatikbucasporl35 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl balık etli kadınlar gidebilir anca😂 kötü espri 0 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Igrenc Yorumla fanatikbucasporl35 +1 yıl Evet Yorumla
XxlAYUBOĞAN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Yok balık kadınlara geliyormuş 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl 😁😁😁😁 Yorumla
ömer131 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 54% +1 yıl Yapiyorlarsa helal olsun 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Yapanlar var Yorumla
oguzzz0 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Balık tutmayı ne zaman cinsiyetleştirdik😂 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Sordum sadece ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
gidebilir suskun çiçeğm eğer isteği varsa
Ben görüyorum boğazda balık tutan kadınlar oluyor :)
Ben babamla gidiyordum :) çok zevkli. Gidebilir yani, gitsinler.
Ne güzel ya
Evet güzel oluyordu 🥹
Evet gidebilir tabii ki biz babamla balığa çıkarız çok keyifli oluyor. Bu gelişimde de bir kere balığa çıktık.
Balık tutmak sırf erkeklere mahsus bir şey deyil ki, istedikten sonra kadınlards yapar tabi, zevk meselesi
İsteyen gidebilir ama biraz sabır işi olduğu için gideceklerini zannetmiyorum şahsen bir erkek olarak bende gitmiyorum o kadar zaman bekleyemem
Tabiki gider
Herkese tavsiye ediyorum
Tutar ya ben küçükken babamlar balığa gidiyordu bizde gidiyorduk gayette tutuyoduk
gidebilir tabi
kadın balıkçılarda gördüm ben
Gidebilir bence ama bu güne kadar keyifçi bir kadın hiç görmedim.. Balıkda keyif, beklemekden geçer.
Beklermisin
Ben bekleyemem
Balığınızı yanınızda götüreceksiniz o zaman😉
Haha
balık etli kadınlar gidebilir anca😂 kötü espri
Igrenc
Evet
Yok balık kadınlara geliyormuş
😁😁😁😁
Yapiyorlarsa helal olsun
Yapanlar var
Sen gider misin