Spor Yazın hiç karavan turu yaptınız mı? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Karavan turu Karavanda kamp?#YazBurada Güncellemeler+1 yıl Karavan Yazın hiç karavan turu yaptınız mı? Cevapla Kamp Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
MuscleKing_T Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Hiç karavan ile yapmadım ama hep motosikletle gittim. 2 defa binek araçla gittim. Karavanla gezmek gibi bir hayalim var. O da olacak.. :) 1 3 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Benmde hayalim Yorumla MuscleKing_T +1 yıl Hayalleri gerçekleştirmek lazım... Umarım bir gün ikimizin de hayalleri gerçek olur :) Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Aynen ya Yorumla
fanatikbucasporl35 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl karavan turu yapmak istiyorum hatta kendi karavanımla turlamak istiyorum ama ülkemiz ekonomik olarak bizi baya zorluyor. 1 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Ben de istiyorm ya Yorumla
Mario45 Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Yapmadım, benlik değil 1 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Neden ya Yorumla Mario45 +1 yıl Otel falan varken küçücük bir karavana tıkılmak darlıyor beni Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Dayımda var. Yaz gelince gidiyor yaylaya, Eylül'de dönüyor 1 3 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Beni dayınla tanıstr Yorumla Nükleerteori +1 yıl Hahahah Yorumla birsuskuncicek +1 yıl 😁😁 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yaptım ama öyle hayallerde ki gıbı bir şey degıl. Tek şunu düşün gider torbası sökmek 🥺 karavandan soğursun 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Çok yapmak isterim. Hayalim. 1 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Benm de Yorumla
Canselays Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 86% +1 yıl Yapmadım ama en çok istediğim şeylerden biri umarım bir gün yapabilirim 0 0 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl hiç karavana binmedim ama rahat edemezdim ben ya 0 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Karavanım olunca inşallah 12 ay ( aşırı soğuklar hariç ) yapmak istiyorum. 0 0 Yorumla
1terazikadınıı Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Hayır ama ev yerine karavan alma hayalim var 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Hiç yapmadım, zevkli olacağını düşünüyorum 0 0 Yorumla
gannicus06 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Daa yenı yaptım 1 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Oh ne sansss Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
çok süper soru suskun çiçeğim yaparım
Hiç karavan ile yapmadım ama hep motosikletle gittim. 2 defa binek araçla gittim. Karavanla gezmek gibi bir hayalim var. O da olacak.. :)
Benmde hayalim
Hayalleri gerçekleştirmek lazım... Umarım bir gün ikimizin de hayalleri gerçek olur :)
Aynen ya
karavan turu yapmak istiyorum hatta kendi karavanımla turlamak istiyorum ama ülkemiz ekonomik olarak bizi baya zorluyor.
Ben de istiyorm ya
Yapmadım, benlik değil
Neden ya
Otel falan varken küçücük bir karavana tıkılmak darlıyor beni
Dayımda var. Yaz gelince gidiyor yaylaya, Eylül'de dönüyor
Beni dayınla tanıstr
Hahahah
😁😁
Yaptım ama öyle hayallerde ki gıbı bir şey degıl. Tek şunu düşün gider torbası sökmek 🥺 karavandan soğursun
Çok yapmak isterim. Hayalim.
Benm de
Yapmadım ama en çok istediğim şeylerden biri umarım bir gün yapabilirim
hiç karavana binmedim ama rahat edemezdim ben ya
Karavanım olunca inşallah 12 ay ( aşırı soğuklar hariç ) yapmak istiyorum.
Ay çok istiyorum ya <3
Yapmadım ama yapmayı istiyorum
Hayır ama ev yerine karavan alma hayalim var
Hayır daha önce hiç yapmadım
Hiç yapmadım, zevkli olacağını düşünüyorum
Daa yenı yaptım
Oh ne sansss
Hayır yapmadım
Hayır. Yok olsa yaparım.
Yapmadım
Yapmadım
Hayır.